Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu am eu originalele ptr. ca pe partea aceea era Teo, si din cate stiu, n-a fost de fata la prima captura de 18 kg, pozele fiind facute de catre concurenti ! Pestele imi pare acelasi (din cate ma pricep eu) dar cu siguranta e o coincidenta fericita, fiind prins la un interval de peste 48 ore, cantarit si eliberat de catre arbitrii !Nini scrie: George !!! un mail te rog cu pozele originale se poate?
Nini ... postarea ta suna mai degraba ca o acuza ... cred si eu ca este acelasi peste si ma repet , ma bucur ca l-am prins de doua ori in 48 ore si ne'a adus victoriaNini scrie:sunt intradevar f multe asemanari intre pesti , dar asta nu inseamna ca sunt identici. trebuie verificat !!!
................... Ar fi incorect sa criticam pana nu verificam.![]()
![]()
![]()
...................maine stam si editam si cu siguranta aflam.
nici nu se poate pune problema ca un peste sa reziste in sac 60 ore pe caldura care a fost !Marian Constantin scrie:Nini ... postarea ta suna mai degraba ca o acuza ... cred si eu ca este acelasi peste si ma repet , ma bucur ca l-am prins de doua ori in 48 ore si ne'a adus victoriaNini scrie:sunt intradevar f multe asemanari intre pesti , dar asta nu inseamna ca sunt identici. trebuie verificat !!!
................... Ar fi incorect sa criticam pana nu verificam.![]()
![]()
![]()
...................maine stam si editam si cu siguranta aflam.
in poza de mai jos se vede eliberarea pestelui ...