Scenarii, discutii ... romanesti .

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

sandus.
Puncte: 0

Re: Desfasurare Meet Carp Romanian Awards editia 2013

Mesaj de sandus. »

Marian Constantin scrie:
Nini scrie:sunt intradevar f multe asemanari intre pesti , dar asta nu inseamna ca sunt identici. trebuie verificat !!!
................... Ar fi incorect sa criticam pana nu verificam. :lol: :lol: :lol:
...................maine stam si editam si cu siguranta aflam.
Nini ... postarea ta suna mai degraba ca o acuza ... cred si eu ca este acelasi peste si ma repet , ma bucur ca l-am prins de doua ori in 48 ore si ne'a adus victoria

in poza de mai jos se vede eliberarea pestelui ...

Imagine
gor965 scrie:
Nini scrie: George !!! un mail te rog cu pozele originale se poate?
Nu am eu originalele ptr. ca pe partea aceea era Teo, si din cate stiu, n-a fost de fata la prima captura de 18 kg, pozele fiind facute de catre concurenti ! Pestele imi pare acelasi (din cate ma pricep eu) dar cu siguranta e o coincidenta fericita, fiind prins la un interval de peste 48 ore, cantarit si eliberat de catre arbitrii !
p.s.
Mai este o salonta prinsa in acest concurs de doua ori in mai putin de 20 de ore...o data de catre cei de pe Salcie si a doua zi de catre cei de pe Gorgan ! (standuri diametral opuse)
in concluzie , cine minte ? 10.000 de euro sunt ceva banuti

otto_ph

Mesaj de otto_ph »

Daaa, dom'ne se vede clar cu ochiul liber......." 99% " e acelasi...............pescar! :lol: :lol: :lol:

FELICITARI ABARRA !
Viata este de unica folosinta, n-o cauta la 38!

- Otto Fishing Team -

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

oanavictor scrie:
Marian Constantin scrie:
Nini scrie:sunt intradevar f multe asemanari intre pesti , dar asta nu inseamna ca sunt identici. trebuie verificat !!!

nici nu se poate pune problema ca un peste sa reziste in sac 60 ore pe caldura care a fost !
eu cred ca nini nu sa gandit nici o clipa la ceva necurat si a fost doar o greseala de exprimare .
FELICITARI ABARRA !
Admitand prin absurd ca rezista in sac 60 ore, diferenta de greutate ar fi fost semnificativa si nu de 200g (parca).
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Nini

Mesaj de Nini »

Mersi nea' Victor, intradevar era seara si mergea si spritul, a fost doar o greseala de exprimare.
Scuze Mariane, cred ca l-am mancar pe NU, dar se intelegea ce naiba. NU ar .......
Ideea era sa aflam, de curiozitate daca era acelasi peste sau nu.
Chiar daca este acelasi peste, felicitari ca ati reusit sa-l prindeti. nu e nici prima, si nici ultima oara cand cineva prinde un peste de 2 ori.

Felicitari inca odata tie si echipei Abbara :wink:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

sandus. scrie:
Marian Constantin scrie:
................... Ar fi incorect sa criticam pana nu verificam. :lol: :lol: :lol:
...................maine stam si editam si cu siguranta aflam.
Nini ... postarea ta suna mai degraba ca o acuza ... cred si eu ca este acelasi peste si ma repet , ma bucur ca l-am prins de doua ori in 48 ore si ne'a adus victoria

in poza de mai jos se vede eliberarea pestelui ...

Imagine
gor965 scrie:
Nini scrie: George !!! un mail te rog cu pozele originale se poate?
Nu am eu originalele ptr. ca pe partea aceea era Teo, si din cate stiu, n-a fost de fata la prima captura de 18 kg, pozele fiind facute de catre concurenti ! Pestele imi pare acelasi (din cate ma pricep eu) dar cu siguranta e o coincidenta fericita, fiind prins la un interval de peste 48 ore, cantarit si eliberat de catre arbitrii !
p.s.
Mai este o salonta prinsa in acest concurs de doua ori in mai putin de 20 de ore...o data de catre cei de pe Salcie si a doua zi de catre cei de pe Gorgan ! (standuri diametral opuse)
in concluzie , cine minte ? 10.000 de euro sunt ceva banuti
BAI NENE?CINE PLM A SPUS CEVA DE MINCIUNA SAU DE ALTE CHESTII?DE UNDE SCOTI TU ASTA CU CINE MINTE SI CA 10.000 SUNT CEVA BANUTI?CE PLM POSTATI CACATURI MAH FRATE? BAH DA PROASTA NATIE DE ROMANI A LASAT DUMNEZEU PE ACEST PAMANT...JUR PE MAMA

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

sandus. scrie:
in concluzie , cine minte ?...
Probabil ca eu mint... atata timp cat subliniezi doar o parte din context ! Am omis sa mentionez ca n-am fost de fata si ca ma refeream la faptul ca s-a facut cantarirea si s-a eliberat pestele de fata cu o echipa de arbitrii. In cazul pestilor mari, toata lumea vrea sa aiba cat mai multe amintiri si se fotografiaza cu el in drill, la cantarire si la eliberare, chiar intrand complet in apa. Lipsa unui cuvant creaza scenarii ce-mi depasesc nivelul logic, asa ca te-as ruga sa-mi explici mai in amanunt cam la ce poveste te duce cu gandul imaginile de mai sus si valoarea premiului ?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

gabi1 scrie: Admitand prin absurd ca rezista in sac 60 ore, diferenta de greutate ar fi fost semnificativa si nu de 200g (parca).
Din experienta mea de "cantaragiu" iti spun sigur ca pestii de talia asta pierd pe putin 600-700 gr. in 12 ore !...si toata lumea stie treaba asta, motiv ptr. care in concursuri la peste peste 15 kg se fac cantariri suplimentare !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Nini scrie:Mersi nea' Victor, intradevar era seara si mergea si spritul, a fost doar o greseala de exprimare.
Scuze Mariane, cred ca l-am mancar pe NU, dar se intelegea ce naiba. NU ar .......
Ideea era sa aflam, de curiozitate daca era acelasi peste sau nu.
Chiar daca este acelasi peste, felicitari ca ati reusit sa-l prindeti. nu e nici prima, si nici ultima oara cand cineva prinde un peste de 2 ori.

Felicitari inca odata tie si echipei Abbara :wink:

Multumesc Nini , sunt convins ca 99% din pescari au incredere in noi ... dar uite ca sunt si 1% ( tip clone ) care probabil vor sa faca trafic ....
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual