Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
eu treaba asta am patit-o chiar cu un power steel de la BF ......exclusiv scrie:Azi am fost la BF sa imi cumpar o rola de mono...initial ma indreptam spre Power Steel de la Ultima dar,imi sare in ochi CX de la P-Line(cautam mono clear)...vad pretul 70 ron,imi aduc aminte feedback-urile positive de pe forum..decid...
Ma apuc acasa constiincios sa fac calculele,le repet ca sa nu am surprize...si pun pe o mulineta,pun si pe a doua (cate 250m)...pun si pe a treia...cand se terima rola si counter-ul la 150...ma uit pe rola,sria mare si clar 1000m...rezultat,a treia incarcata putin mai mult de jumate si a patra mulineta goala...ramas mut...total 650m....gaura 350m !!!
Ma gandesc ce dreaqu sa fac,m-am scumpit la taratze,pana la urma mi-o asum (ca cine sa fie de vina in afara de mine daca n-am vrut Power Steel pt 115ron)
Am relatat ca sa nu mai existe si ghinionisti ca mine...
ps:am desigilat rola cu mana mea,precizez!
Stefane fi mai moderat in afirmatii.... Senzor a fost prima firma care a importat P-line in Romania, cu mult timp inainte sa existe Carpdiscount . Am renuntat sa mai aducem acest fir din diverse motive, iar eu personal (care am fost un mare fan, acum recunosc, un mare snob..) am renuntat sa mai cumpar acest fir datorita pretului mare raportat la calitate (firele subtiri tin maximum 2 partide de pescuit, apoi poti sa le arunci..), precum si a cantitatii de fir care era bobinat pe un tambur pe care scria 1000 m !!!!stress scrie:
Chiar daca ai cumparat de la BF acest produs eu sunt sigur 100% ca a fost doar o masuratoare gresita de'a ta.
sunt dispus ca la orice ora sa mergem in magazin, sa'ti alegi ce rola de Pline vrei tu si sa masuram impreuna cu un aparat special cati metri de nylon sunt pe tambur.
Carpdiscount importa acest fir dinainte de a fi adus de BF si nu am avut probleme de acest gen. Pline este unul din putinele fire care respecta metrajul si diamentrul.
Daca exista mai putini metri pe fir platesc eu timp de 3 ani schimbul firului pe mulinetele tale. Coco a facut acest test pentru cativa clienti si s'a dovedit a fi corect, 1000m scrie - 1000m sunt.
Aha, m-am mai linistit, atunci a fost doar o greseala de exprimare.nu am afirmat nicio clipa acest lucru