P-Line...asa ghinion?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

exclusiv
Puncte: 0

Re: P-Line...asa ghinion?

Mesaj de exclusiv »

deja e a doua oara....eu ma retrag,,,sanatate tuturor !

silviu_ms

Mesaj de silviu_ms »

Si eu am patit acelasi lucru cu o rola de fir p-line dar asta in urma cu 2 ani, se pare ca nu au remediat problema, oricum a fost prima si ultima data când am cumpărat vreun produs p-line...
e doar un fir bun pt casting si atât

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

exclusiv scrie:Azi am fost la BF sa imi cumpar o rola de mono...initial ma indreptam spre Power Steel de la Ultima dar,imi sare in ochi CX de la P-Line(cautam mono clear)...vad pretul 70 ron,imi aduc aminte feedback-urile positive de pe forum..decid...
Ma apuc acasa constiincios sa fac calculele,le repet ca sa nu am surprize...si pun pe o mulineta,pun si pe a doua (cate 250m)...pun si pe a treia...cand se terima rola si counter-ul la 150...ma uit pe rola,sria mare si clar 1000m...rezultat,a treia incarcata putin mai mult de jumate si a patra mulineta goala...ramas mut...total 650m....gaura 350m !!!
Ma gandesc ce dreaqu sa fac,m-am scumpit la taratze,pana la urma mi-o asum (ca cine sa fie de vina in afara de mine daca n-am vrut Power Steel pt 115ron)
Am relatat ca sa nu mai existe si ghinionisti ca mine...

ps:am desigilat rola cu mana mea,precizez!
eu treaba asta am patit-o chiar cu un power steel de la BF ...... :wink: ...cutie sigilata, lipsa 250 m....
slowly we rot- by Obituary

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

stress scrie:
Chiar daca ai cumparat de la BF acest produs eu sunt sigur 100% ca a fost doar o masuratoare gresita de'a ta.
sunt dispus ca la orice ora sa mergem in magazin, sa'ti alegi ce rola de Pline vrei tu si sa masuram impreuna cu un aparat special cati metri de nylon sunt pe tambur.
Carpdiscount importa acest fir dinainte de a fi adus de BF si nu am avut probleme de acest gen. Pline este unul din putinele fire care respecta metrajul si diamentrul.
Daca exista mai putini metri pe fir platesc eu timp de 3 ani schimbul firului pe mulinetele tale. Coco a facut acest test pentru cativa clienti si s'a dovedit a fi corect, 1000m scrie - 1000m sunt.
Stefane fi mai moderat in afirmatii.... Senzor a fost prima firma care a importat P-line in Romania, cu mult timp inainte sa existe Carpdiscount . Am renuntat sa mai aducem acest fir din diverse motive, iar eu personal (care am fost un mare fan, acum recunosc, un mare snob..) am renuntat sa mai cumpar acest fir datorita pretului mare raportat la calitate (firele subtiri tin maximum 2 partide de pescuit, apoi poti sa le arunci..), precum si a cantitatii de fir care era bobinat pe un tambur pe care scria 1000 m !!!! :oops:

PS Si o informatie pe care sa o ti ptr tine, sti cate "masini de bobinat" fir masluite sunt pe piata ? De pe tambur mare iti sunt posi 300 m de fir iar pe aparat arata 400 m ? :roll: Pe care ii platesti... Asa ca lasa testele si crede-i pe pescari, repet, si eu am fost in aceiasi situatie pana m-am convins singur...pe banii mei ! :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

@stress
nu am afirmat nicio clipa acest lucru
Aha, m-am mai linistit, atunci a fost doar o greseala de exprimare. :)

P.S. In ceea ce priveste lungimea firului, trebuie sa ma crezi pe cuvant cand iti spun ca stiu s-o masor si ca folosesc, de regula, un "counter" al unui amic testat si ras-testat!

Despre PLine nu stiu, nu l-am folosit niciodata ca sa pot spune care e experienta personala cu lungimea firului de pe role, tot ce pot sa spun e ca, eu unul, n-as baga mana-n foc pentru afirmatiile (vis-a-vis de lungimea firului de pe role) nici unui producator de fire, oricare ar fi el.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Attila_Balogh

Mesaj de Attila_Balogh »

P-Line CX Premium Fluorocarbon Hi Viz Green 1000m de la BF! dupa ce am ramas cu un tambur gol am masurat cu counterul aproape 800m!Am crezut ca e un caz izolat :0

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”