Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Da fara pagina de origine, aia o citim si noi, info de prima mana, de la protagonisti. Sau apropiatii lor, cine ce si cum...sanatosi?...voinici?...merge tactica?....CristianSurdu scrie:Chiar nu scrie nimeni nimic ce fac baietii in Ungaria????
http://haromfa.webpeca.hu/gallery2/pict ... 008/kepek/darvarul scrie:Dane poate te interesezi de vremea de la haromfa,am auzit ca a si nins pe acolo, este adevarat???
Andrei nu are telefonul inchis...dar nici nu raspunde. Cred ca sunt "negrii" de suparare. Am schimbat cu el cateva SMS-uri...dar din pacate cam paralel despre concurs. Sa speram ca-l gasesc pe baboi si-l "topesc"Cezar Bibu scrie:Informatiile de-acolo sunt cam greu de obtinut, ce-i drept, baietii au telefoanele inchise, probabil sunt si obositi si nu stau la taclale la telefon, cind conditiile sunt asa grele .
Oricum , e o vorba pe care-o stiu de la table, dar care poate fi valabila si la orice concurs de pescuit : "Cursa e platita pina la gara !" Mai e ceva timp si se mai pot intoarce rezultate..