@Papiu Lucian...vad ca tot esti nagara pe acest subiect si chiar nu ti da pace.Din cele auzite de mine,un concurent s-a plans la tine, PE MOTIV ca a fost dezavantajat de faptul ca apa a crescut ,cu toate ca si el pescuia la plaur.Sa faci asemenea afirmatii nu dovedeste deca este un pescar slab care nu a stiut sa profite de pe urma acestui lucru.Sa urli in gura mare si sa arunci acest concurs pe linia cu Serbian Carp Classic,denota o crasa prostie si un tupeu iesit din matca.Hai sa va spun eu ce am auzit,si o fac curat,nu ca tine sa arunci cateva vorbe din spatele tastaturii.
Pescari din vestul tarii au spus ca la discutiile avute dupa terminarea concursului,cu Dudi,acesta s-a plans de faptul ca a fost crescuta apa intentionat, urmand a se avantaja o anumita persoana ( echipa ).Teoria cum este: apa crescuta face ca pestele din fata sa urce spre spate,spre apa adanca si plaurul sa mai urce dand astfel posibilitatea pestelui sa iasa de sub el.Daca ne uitam putin pe locul ocupat de Dudi,vom vedea ca el a avut un loc ,cotat ca fiind favorit la castigarea baltii iar acest loc beneficiaza de plaur pe toata lungimea lui.Sa spui ca ai fost dezavantajat de o crestere a apei cand tu de fapt erai unul dintre cei avantajati(daca asta se urmarea cu adevarat) este retoric.de ce nu ti-a mai spus si faptul ca in primele 2 sau 3 zile a pescuit bine,ulterior facand o greseala imensa,cand a lasat partea dreapta de plaur nepescuita?Astea sunt niste acuze urate,niste vorbe spuse de un pescar care nu stie sa piarda si mai ales cand pierde pe mana lui.Circula o vorba prin folclorul romanesc:dumnezeu iti da,dar nu-ti baga si-n traista

...s-a adeverit de fiecare data aceasta vorba si mai ales acum.Am avut impresia,ca Dudi este un pescar bun,profesionist si sportiv care stie sa accepte faptul ca a scapat aceasta victorie printre degete,insa............
Sper cu aceasta postare sa se termine acest circ,mai ales ca este facut de un purtator de cuvant care probabil ca face atmosfera pentru un pumn de bile
RUSINE SA VA FIE