GRILE EUROCONCURS 25000

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

GRILE EUROCONCURS 25000

Mesaj de andrei vladeanu »

1. AVICOLA 1 - STG. GORGAN - STG. SALCIE
2. GORGAN - AVICOLA 3 - PONTON 5
3. VACI 1 - DR. POMPE - SALCIE
4. SCALDATOARE - AVICOLA 4 - DINAMO
5. RAPA - CORCODOS - POMPE
6. PONTON 1 (DIG) - VZL - PADURE
7. AVICOLA 2 - NUC - DR. CORCODUS
8. VACI 2 - VERNESCU - STG. SCALADATOARE
The One Team

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

dat fiind faptul ca mai sunt 2 saptamani pina la concurs nu ar fi rau sa aflam loturile participante, valoarea premiilor, si grila sau grilele care se elimina in cazul in care nu se completeaza 100% lista de participare.

...ca sa putem face si noi socoteli :D :D
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Deja numeri banii banditule :lol: :lol: :lol:

Gabi Tomulescu

e nu chiar...dar trebuie gandit totul mai din timp ... :D

tactici, variante, posibili vecini...ha, ha cata treaba avem.

de impartit ???...la 3...e simplu

da cu cine ne "batem"!?
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Cu noi sigur - de restul nu se zice nimic - parca e secret de stat :lol: :lol: Macar cu cati daca nu cu cine .

darvarul

Mesaj de darvarul »

Castigatori vor fi cei de pe grila nr.3 astept alte pronosticuri.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

mai bine pariuri :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Am aflat astazi ca acest concurs nu s-ar mai organiza . Tinind cont ca am achitat avansul din ianuarie , ca am deja o parte din nada pe drum , ca am facut cererea de concediu la firma si ca mi-am pus lucrurile la punct ca atare , mi se pare o chestie neserioasa .
Poate organizatorii vor tine cont de aceste lucruri ( pentru ca este greu sa iti faci socotelile ca sa lipsesti 1 saptamina intreaga de la birou ) . Poate totusi se va face , chiar daca , in virtutea unor bani lipsa se va face de miercuri - duminica ( vreau sa spun ca daca tot cuantumul premiilor se va micsora, il putem face si mai scurt - mai ales ca inca e destul de frig afara ! )
Important este sa stim si noi in 1-2 zile ce se hotaraste , pentru ca solubile trebuie uscate ,samd . E pacat de Open-ul lui Nae Badulescu ca sa se aleaga praful asa usor . Am vorbit asatzi si cu tata Nitzu si mi-a zis si el la fel "Tata , prea se cearta lumea si nu mai stii ce sa crezi , dar macar sa stim si noi macar luni sau marti , ca mai avem si altceva de facut "

Condamn atitudinea echipelor care s-au inscris si acum s-au retras si asa cum noi ca echipa ( de 3 pescari ) am platit 1000 EUR in ianuarie - avans - asa trebuia procedat cu toti pentru ca atunci nu cred ca mai era asa usor sa te retragi , fara sa ai reticente cel putin financiare .
Condamn si lipsa de precocupare a organizatorilor pentru a anunta din timp orice modificari sau renuntari legate de acest concurs . Nu este admisibil sa aflii cu 10 zile inainte de concurs ca nu se mai face nimic , pentru ca echipele inscrise si care nu s-au retras nu pot fii penalizate la bani pentru ca din motive de prietenie , nu au platit NIMIC iar aia din "liga mica" au platit CORECT SI LA TIMP si asteapta sa participe la un concurs fantoma !
Se pare ca un cuvint dat nu mai este de ajuns si trebuie sa lucram pe bani si uite asa devenim patetici ! :cry:
Daca acei bani s-ar fii platit la vremea lor ( asa cum era anuntul ) se stringea suma necesara organizarii concursului chiar si cu 2 echipe iar daca restul concurentilor PLATITI avea atita mindrie morala sa refuze ulterior participarea din motive care nu ma privesc pe mine si nici acest concurs , era treaba lor . Dovedeau ceva . In acest fel ce au demonstrat ? PROSTII platesc , isi fac planuri si program si se incadreaza in limitele de timp impuse de organizator - iar SMECHERII fac promisiuni si nu isi respecta vorba , cu atit mai mult cu cit multi dintre ei au par alb in cap si se vor respectati .

Asteptam raspunsuri , cu privire la avem de facut si daca este cazul sa ne mai pregatim pentru ceva !

PS - am si eu curiozitatea daca acest echipe inscrise si postate pe site au achita macar 1 EUR avans la acest concurs ? Fac pariu ca nu a achitat nimeni nici 1 leu si uite asa iarasi apar diferente intre smecheri si prosti de astia ca noi , care vor sa fie corecti .

- Speed carp Team
- Zvonco
- Boban
- Clubul Pescarilor
- Pelicanul

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ramin cu un gust amar si in virtutea celor postate si pe alte topicuri pe aici , cred ca lumea pescarilor de competitie a luat-o razna si este cazul sa incep sa ma disociez de aceste manifestari colerice si "luari de atitudine morale" , atit timp cit nu ma costa nimic !!

Anunt si aici oficial ca ma retrag de la concursul Cupa Cupelor , inaintea termenului limita de plata a banilor .

Gabi Tomulescu

asta ar fi o treaba tare urata...
ar fi pentru prima data cind s-ar anula un concurs...mai ales cu o saptamana inainte sa inceapa.
asteptam in continuare un semn de la organizatori.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

E nasol rau de tot ! E un semn de mare dezorganizare . Pentru ca tot sunt la moda cluburile de pescuit - am sa fac un club sportiv al pescarilor care vor sa pescuiasca , fara a deranja pe cineva !!!! :lol: :lol: :lol:

PS - ce este de-a dreptul de neacceptat este ca acesta ideea apare cu cca 10 zile inainte de concurs , in ciuda faptului , ca majoritatea dintre noi avem si afaceri , care ne aduc acesti bani de inscriere ( DELOC PUTINI ) . Si cind te pisi pe munca omului , pe vapor te impusca !!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”