STANDURI SI REZULTATE MOARA VLASIEI 27-30 MARTIE 2008

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

bamboo

Mesaj de bamboo »

Stiu ca ala de pe locul 1 umbla cu "creatii " asa spune el ! cine stie ce pune in mamaliga aia? eu zic ca arbitri sa fie mai atenti la el !!! oricum felicitari domnule Dan pt locul 1, dar nu bag mana in foc ca nu ai trisat !!! :wink: :D

Cezar Bibu
Puncte: 0

Mesaj de Cezar Bibu »

@bamboo,
ai inceput prost postarile pe site-ul asta :evil: atentie !

motorzbh

Mesaj de motorzbh »

pai o victorie nu e adevarata, pana nu te acuza unul ca ai trishat.
mie mi-a ieshit cantitatea totala 3439.93 kg.
sunt curios catzi or sa mai dea cu bile pe MV2 anul asta dupa contraatacul cu mamaliga!!!
oricum tari baietzii pentru perseverentza.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Multumesc pentru felicitari !

La randul meu felicit celelalte echipe castigatoare cat si pe restul participantilor.

Multumesc partenerului meu Florin Mirea (acesta este numele corect) cat si runner-ului nostru Gabi care m-au intrecut din punct de vedere fizic rezistand la toata "munca" concursului.

Multumesc organizatorilor si arbitrilor pentru desfasurarea acestui concurs si nu in ultimul rand multumesc domnului Victor Petcu pentru realizarea acestei piste de concurs datatoare de recorduri nationale de la an la an !

Dan Mitranescu
Veteran

Cezar Bibu scrie:@bamboo,
ai inceput prost postarile pe site-ul asta :evil: atentie !
Nu este nici o suparare ! :D Acest "bamboo" este un bun prieten cu care ma sicanez mai tot timpul si care a crezut ca are sorti de izbanda aici. Oricum pot sa-i multumesc pentru felicitari,pentru ca in fata nu cred ca putea sa ma felicite vreodata ! :wink: :D

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

bamboo scrie:Stiu ca ala de pe locul 1 umbla cu "creatii " asa spune el ! cine stie ce pune in mamaliga aia? eu zic ca arbitri sa fie mai atenti la el !!! oricum felicitari domnule Dan pt locul 1, dar nu bag mana in foc ca nu ai trisat !!! :wink: :D
stai linistit ca am fost cu ochii pe el non-stop. :D a facut mamaliga non -stop .am fost in dreapta lui dar spre patul lui nu "produceam" nimic la bile. din pacate bilele noastre au lucrat in in ultimele 16 de ore de concurs si am luat 100 de kg.....daca mai tinea 24 ore... :shock: :shock: :?: :?: .

felicitari cistigatorilor si mai ales echipei lui "Mitranescu" care a demostrat ca se poate si cu mamaliga sa se cistige un concurs.. :lol: .. o organizare de nota 10 !

PETRE IULIAN -CS CARP ZONE- INFO PESCAR :D

Razvan Gheorghe

Mesaj de Razvan Gheorghe »

Felicitari Dane.Bravo.Ai demonstrat ca esti un pescar de nota 10.In zona noastra(standul 10),in primele 48 de ore nu a intrat nimic...a fost o zona de kakao....am inceput sa prindem peste in ultimele 18 ore sau mai exact spus...in 6 ore am luat 70 kg...asta a fost....oricum cu toate ca a fost foarte frig noaptea,eu unul m-am simtit bine...din punctul meu de vedere un concurs reusit.
RAZVAN GHEORGHE
CarpBait Fishing Club
ViceCampion Național 2020
Campion National 2022
http://www.carpbait.ro

Imagine

Dan Mitranescu
Veteran

motorzbh scrie: sunt curios catzi or sa mai dea cu bile pe MV2 anul asta dupa contraatacul cu mamaliga!!!
oricum tari baietzii pentru perseverentza.
Ma bucur ca ai deschis acest subiect. Cu toata sinceritate spun ca nu recomand mamaliga in favoarea bilelor . Nici nu se pune problema de asa ceva!

Folosesc mamaliga pentru ca asa m-am "calificat" in a prinde crap acum ceva ani ,cand nu aveam varianta bilelor. Am facut sute de incercari cu modurile de preparare si aditivare a acesteia . Nu am gasit reteta ideala care sa prinda peste tot timpul ,dar am cateva variante care ,adaptate momentului ,ofera satisfactii. Chiar daca "mixul" folosit costa 1ron/kg aflarea variantelor de a te adapta la conditiile unui concurs cat mai repede "costa" foarte mult (cam 20 de ani) si nici nu stiu cine are de vanzare asa ceva :D . Boiliesurile rezolva aceste probleme mult mai usor avand inglobate multe din variantele mele.

Pentru ca am observat anumite tensiuni fac o precizare : Folosesc mamaliga pentru ca asta am invatat si atata stiu nu pentru a face "bascalie " de cei care folosesc nade scumpe si nu am sa fac asta niciodata. Totodata asigur ca timpul pierdut cu "testele" ridica pretul pe kg de mamaliga facuta de mine cu mult peste costul bilelor :wink:

Razvan Gheorghe

Mesaj de Razvan Gheorghe »

Si inca ceva....tin sa ii salut pe vecini mei de stand:Andrei Crapar si Ciprian Anghel...doi baieti extraordinari cu care am ramas prieten...
RAZVAN GHEORGHE
CarpBait Fishing Club
ViceCampion Național 2020
Campion National 2022
http://www.carpbait.ro

Imagine

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

razvan g. scrie:Si inca ceva....tin sa ii salut pe vecini mei de stand:Andrei Crapar si Ciprian Anghel...doi baieti extraordinari cu care am ramas prieten...
Si noi te salutam Razvan...reciproc! :wink:

Felicitari lui Dan Mitranescu pentru efortul depus!

Felicitari tuturor participantilor pentru ca au rezistat cu totii fara abandonuri!

Felicitari domnului Victor Petcu pentu tot ce face vis-a-vis de mentinerea acestei balti in top-urile carp-fishingului din Romania.

Vijelie and Baros - Respect

Felicitari APCR(in special maestrului Rosioru pentru un gratar exceptional) si Senzor(Vladut - pentru prezenta pe balta la festivitatea de premiere - un gest frumos avand in vedere ca tocmai venise de la Harmofa) pentru organizarea fara cusur!

A fost un concurs frumos, primul oficial pentru echipa noastra, din pacate nu am avut un loc grozav (desi era cotat ca fiind un loc bun in general - de aceasta data, din cauza vremii locul nu a tinut peste). Am facut tot ce am putut si suntem fericiti ca am reusit sa ne tinem aproape (chiar sa aven 2-3 kg in plus pt. ca desi am avut putini pesti au fost frumusei) de vecinul nostru din stanga celebrul "Tata Nitu".
In ultimele 10 minute de concurs am reusit sa capturam o piesa la 10.89 despre care toti ceri prezenti credeau ca e captura...nu a fost sa fie pt. 570grame :x .

Ne vedem la Stolnici si Hobaia

Andrei Ionita
Milionar excentric

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”