STANDURI SI REZULTATE MOARA VLASIEI 27-30 MARTIE 2008

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

vijeliosul
Puncte: 0

Mesaj de vijeliosul »

Imagine
dobrica si saramura :lol:

Imagine
cristi rudeanu pregatit sa faca o noua victima :wink:

Imagine
meseriasul in actiune

Imagine
uitati cu cat efort se obtine locul doi :D

Imagine
statuie clasica... secera si ciocanul... :twisted:

Imagine
mamalinski in actiune :wink:

Imagine
frumos... unul munceste si celalalt se uita :lol:

Imagine
i se spunea killerul novacilor..hahahaha... prietenii stiu de ce :twisted:

Imagine
sa ii dau drumul...sa nu ii dau...

Imagine
vedeti ce tare dau... care ai tupeu sa te dai la mine hahaha :lol:

Imagine
juniorule vezi ca vad adversarii patratica... 8)

Imagine
juniorul si cel mai mare crap scos de el :wink:

Imagine
nu mai pot de bucurie ca ne-a tras... :lol: :twisted:

Imagine
in caz ca a uitat cineva legendarele personaje Pif & Hercule ... priviti aici! :twisted:

Imagine
trei doamne si toti trei... actiunea cu nume de cod BRAILA :lol: :twisted: :wink:

in speranta ca v-au placut .......... astept SPAGA!!! HAHAHAHAHAHAHAHA un porc ceva :wink: :lol: :twisted:
prind cat prind si cand nu mai prind inseamna ca am secat lacul :)

bamboo

Mesaj de bamboo »

Prietene, eu imi vad de mamaliga mea , dar nu cred ca ai inteles, eu si Dan Mitranescu, suntem foarte buni prieteni de mai multi ani, si daca l-am sicanat cu unele "vorbe" asta e intre mine si el !!!! Oricum eu il consider cel mai bun PESCAR cu adevarat talent, si eram mai mult ca sigur ca va castiga cu renumita lui mamaliga.Locul lui ar trebui sa fie in echipa nationala de pescuit a Romaniei. Dar e un tip foarte modest care nu ii place sa iasa prea mult in fata decat, CAND ARE CEVA DE DEMONSTRAT ! SI ASTA A FACUT LA ACEST CONCURS !! Cu toate astea Danut te astept saptamana asta la BORNA ?

vijeliosul
Puncte: 0

Mesaj de vijeliosul »

bamboo scrie:Prietene, eu imi vad de mamaliga mea , dar nu cred ca ai inteles, eu si Dan Mitranescu, suntem foarte buni prieteni de mai multi ani, si daca l-am sicanat cu unele "vorbe" asta e intre mine si el !!!! Oricum eu il consider cel mai bun PESCAR cu adevarat talent, si eram mai mult ca sigur ca va castiga cu renumita lui mamaliga.Locul lui ar trebui sa fie in echipa nationala de pescuit a Romaniei. Dar e un tip foarte modest care nu ii place sa iasa prea mult in fata decat, CAND ARE CEVA DE DEMONSTRAT ! SI ASTA A FACUT LA ACEST CONCURS !! Cu toate astea Danut te astept saptamana asta la BORNA ?

am citit mai tz postul lui Dan... pot sa vin si eu la borna? poate gasim un chinez mare hahahahahahahahaha :twisted: :lol: :twisted:
prind cat prind si cand nu mai prind inseamna ca am secat lacul :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”