Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Cutie de viteza manuala?crayzyboy99 scrie:salut, am si eu nevoie de o mulineta de crap si nu gasesc ce imi trebuie mie... As avea nevoie de o mulineta de crap in baie de ulei si daca se poate cu baitruner. Dimensiunea tamburului sa fie undeva pe la 5000 si cu tambur super long cast. Am sanse sa gasesc asa ceva>?
Nu vrea cu valvolina, in baie de ulei doreste cum sunt la gogoserii.doru_croc scrie:Cutie de viteza manuala?crayzyboy99 scrie:salut, am si eu nevoie de o mulineta de crap si nu gasesc ce imi trebuie mie... As avea nevoie de o mulineta de crap in baie de ulei si daca se poate cu baitruner. Dimensiunea tamburului sa fie undeva pe la 5000 si cu tambur super long cast. Am sanse sa gasesc asa ceva>?
doru_croc scrie:Cutie de viteza manuala?crayzyboy99 scrie:salut, am si eu nevoie de o mulineta de crap si nu gasesc ce imi trebuie mie... As avea nevoie de o mulineta de crap in baie de ulei si daca se poate cu baitruner. Dimensiunea tamburului sa fie undeva pe la 5000 si cu tambur super long cast. Am sanse sa gasesc asa ceva>?
Mai nasol este ca nu se prea gasesc filtre de ulei ,dar poti sa adaptezi de la vechea Dacie....crayzyboy99 scrie:eu nu le vad sa aiba baie de ulei, cand spun sa fie cu baie de ulei ma refer sa aiba un orificiu prin care se poate baga ulei fara sa te mai chinui tu sa le desfaci...