putin ajutor...

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

crayzyboy99
Puncte: 0

putin ajutor...

Mesaj de crayzyboy99 »

salut, am si eu nevoie de o mulineta de crap si nu gasesc ce imi trebuie mie... As avea nevoie de o mulineta de crap in baie de ulei si daca se poate cu baitruner. Dimensiunea tamburului sa fie undeva pe la 5000 si cu tambur super long cast. Am sanse sa gasesc asa ceva>?

doru_croc
pescar de competitie

Re: putin ajutor...

Mesaj de doru_croc »

crayzyboy99 scrie:salut, am si eu nevoie de o mulineta de crap si nu gasesc ce imi trebuie mie... As avea nevoie de o mulineta de crap in baie de ulei si daca se poate cu baitruner. Dimensiunea tamburului sa fie undeva pe la 5000 si cu tambur super long cast. Am sanse sa gasesc asa ceva>?
Cutie de viteza manuala?
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

doru_croc scrie:
crayzyboy99 scrie:salut, am si eu nevoie de o mulineta de crap si nu gasesc ce imi trebuie mie... As avea nevoie de o mulineta de crap in baie de ulei si daca se poate cu baitruner. Dimensiunea tamburului sa fie undeva pe la 5000 si cu tambur super long cast. Am sanse sa gasesc asa ceva>?
Cutie de viteza manuala?
Nu vrea cu valvolina, in baie de ulei doreste cum sunt la gogoserii.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

crayzyboy99

Mesaj de crayzyboy99 »

Vreau fara cutie de viteza.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

doru_croc scrie:
Cutie de viteza manuala?

Vezi ca merge la Okuma Synex,baia de ulei de la Smart :)

crayzyboy99

Mesaj de crayzyboy99 »

eu nu le vad sa aiba baie de ulei, cand spun sa fie cu baie de ulei ma refer sa aiba un orificiu prin care se poate baga ulei fara sa te mai chinui tu sa le desfaci...

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

crayzyboy99 scrie:eu nu le vad sa aiba baie de ulei, cand spun sa fie cu baie de ulei ma refer sa aiba un orificiu prin care se poate baga ulei fara sa te mai chinui tu sa le desfaci...
Mai nasol este ca nu se prea gasesc filtre de ulei ,dar poti sa adaptezi de la vechea Dacie.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

crayzyboy99

Mesaj de crayzyboy99 »

:)) Mulinetele in baie de ulei cred ca sunt cele mai noi aparute, nu se compara cu daciile... :)

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

crayzyboy99, nu te mai uita la bani si ia-ti una cu seu de oaie ca asta n-are moarte. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

[quote] Mulinetele in baie de ulei cred ca sunt cele mai noi aparute, nu se compara cu daciile...[/quote

Eu zic sa-ti iei cu AT! Alea "n-are" moarte ... nu strici nici ambreiaju'! :wink:
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”