Divaghezi.....Stefan Popescu scrie:Problema este un pic mai complicată. Individul nu este un om, este o javră!
Astept sa raspunzi

Moderator: gor965
Divaghezi.....Stefan Popescu scrie:Problema este un pic mai complicată. Individul nu este un om, este o javră!
aici are dreptate ..........., pescuitul competitional nu inseamna decat o momeala de prostit tradatorii , interesele lui sunt strict financiare , dealtfel un caracter meschin si gaunos cu o educatie precara si o prezenta fizica ......... nu poate avea niciodata o intentie constructivaStefan Popescu scrie: Probabil că vei fi managerul potăii cu care te tot afișezi...................
PS Dacă te tot dai așa mare sculă, de ce nu vii până la mine? În curte, unde nu ne vede nimeni, putem regla acest diferend. Dar ești prea laș pentru așa ceva. Odată ne-am întâlnit pe stradă, dar ai întors capul, ai uitat? Viteazule!
Stefan Popescu scrie:Nu am planuri de viitor. Am realizat tot ce mi-am propus
Iar esti tare in gura ? Am crezut ca ai inteles de unde bate vantul si pe cine trebuie sa eviti, dar vad ca tot nu ai observat...Stefan Popescu scrie:Nu am planuri de viitor. Am realizat tot ce mi-am propus. Totuși, pentru poziția ta demnă, o să mai fac un efort pentru ca tu să dispari din pescuitul sportiv.
Deocamdata nu ai realizat nimic. Daca iti vei schimba comportamentul insa, exista sanse sa functioneze...Stefan Popescu scrie:Unitatea există, dar tu nu te regăsești în ea.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS Nu ai priceput că eu am realizat ce mi-am propus? Și că tu ești prea mic pentru a intra într-un război cu mine?
nu are ce sa schimbe , pe vremea lui ceasca a fost un comunist ........ care nu a facut decat sa dea pe goarna pe cei din jur , dupa revolutie nu a facut decat sa insele , sa escrocheze si sa minta . Un caracter putred si viciatVladut Mateianu scrie:Daca iti vei schimba comportamentul insa
Stefan Popescu scrie:Nu răspund la copii ..........!