Busse scrie:Intreba kum se face cu tragerea la sortzi mai bine?
Intai se face ca nu se aude numele - dupa se extrage un loc si dupa asta locul respectiv Se Refuza "ca se poate" doar noi il organizam ce naiba hahahhahahhahahahhahahhahha
Dupa ramane mereu ultimu bilet - ala unde se da de mancare pestele pe bala mica cu suprapopulatie de crap adult Aka 2.8-3.2
Bre nea Mitranescu am auzit de matale anu trecut la Sarulesti ca nu mai aveai loc in clasament nu mai iTzi da matale cu parerea te asteptam la concursuri unde se pescuieste corect nu unde tragi la sortzi de 48 de ori te rog vezi replica LAsa-ne!!! Lasa-ne!!! CA DE ASTIA CA MATALE AVEM PODU PLIN STUA CA CARNATZII LA USCAT iARNA!!!!
Si vezi ca eu ma semnez
Radu Badica
1.interesanta legatura pe care o faci intre mine si organizatorii de concursuri,cred ca ai o pata bine ascunsa legat de faptul ca cine castiga un concurs este marca SENZOR .
2.legat de tragerea la sorti ..."n-ai fost acolo" (citez din parazitii) asa ca nu mai face presupuneri.
3.una peste alta cred ca ma confunzi pentru ca pe Sarulesti am iesit pe locul 11 ,in echipa cu Maty.
4.pentru a ma repera mai bine ,eu sunt prietenul lui Andrei Urlan (cu tipografia) ,chiar el ne-a facut cunostinta pe Cornetu acum cativa ani,cand tu pescuiai cu bile,iar eu cu mamaliga ( si atunci am furat tragerea la sorti si am prins in 12 ore cat nu ai prins tu in viata ta pe acel lac )
5.in afara presupunerii ca sunt in "tabara SENZOR" nu vreau sa cred ca mai ai ceva cu mine.
6.pentru tine special ma semnez:
Dan Mitranescu -recordmen national intr-un concurs oficial de 72 ore