Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Firul textil nu se incarca pana la buza tamburului . Se lasa 2-3mm gol si problema se rezolva.radu_popeanu scrie:Salutari! Pe lanseta de marker, un chub snooper marker 3,60 am o mulineta Daiwa Windcast X si fir textil pentru marker de la ESP. Problema e ca, la fiecare 3-4 lansari, firul imi face peruca si de multe ori, pierd pluta de marcaj si plumbul. Firul este asezat ok pe tambur, pana la buza lui, tamburul e conic si nu stiu care ar fi problema! Ma puteti ajuta cu niste sfaturi? Patit des asa ceva?
Ai prea mult fir pe tambur!radu_popeanu scrie:Salutari! Pe lanseta de marker, un chub snooper marker 3,60 am o mulineta Daiwa Windcast X si fir textil pentru marker de la ESP. Problema e ca, la fiecare 3-4 lansari, firul imi face peruca si de multe ori, pierd pluta de marcaj si plumbul. Firul este asezat ok pe tambur, pana la buza lui, tamburul e conic si nu stiu care ar fi problema! Ma puteti ajuta cu niste sfaturi? Patit des asa ceva?
Sa uzi tamburul , si mai da jos din fir !ionut72 scrie:Ai prea mult fir pe tambur!radu_popeanu scrie:Salutari! Pe lanseta de marker, un chub snooper marker 3,60 am o mulineta Daiwa Windcast X si fir textil pentru marker de la ESP. Problema e ca, la fiecare 3-4 lansari, firul imi face peruca si de multe ori, pierd pluta de marcaj si plumbul. Firul este asezat ok pe tambur, pana la buza lui, tamburul e conic si nu stiu care ar fi problema! Ma puteti ajuta cu niste sfaturi? Patit des asa ceva?