Problema fir textil marker

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
radu_popeanu
Puncte: 0

Problema fir textil marker

Mesaj de radu_popeanu »

Salutari! Pe lanseta de marker, un chub snooper marker 3,60 am o mulineta Daiwa Windcast X si fir textil pentru marker de la ESP. Problema e ca, la fiecare 3-4 lansari, firul imi face peruca si de multe ori, pierd pluta de marcaj si plumbul. Firul este asezat ok pe tambur, pana la buza lui, tamburul e conic si nu stiu care ar fi problema! Ma puteti ajuta cu niste sfaturi? Patit des asa ceva?
Maxi Fish Mures
Personal best 21,52 kg Harsany Hungary 2016

odoctee
Moderator

Re: Problema fir textil marker

Mesaj de odoctee »

uda tamburul
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

radu_popeanu scrie:Salutari! Pe lanseta de marker, un chub snooper marker 3,60 am o mulineta Daiwa Windcast X si fir textil pentru marker de la ESP. Problema e ca, la fiecare 3-4 lansari, firul imi face peruca si de multe ori, pierd pluta de marcaj si plumbul. Firul este asezat ok pe tambur, pana la buza lui, tamburul e conic si nu stiu care ar fi problema! Ma puteti ajuta cu niste sfaturi? Patit des asa ceva?
Firul textil nu se incarca pana la buza tamburului . Se lasa 2-3mm gol si problema se rezolva.
( Cei care pescuiesc la spinning cu fire textile stiu despre ce este vorba ).

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

radu_popeanu scrie:Salutari! Pe lanseta de marker, un chub snooper marker 3,60 am o mulineta Daiwa Windcast X si fir textil pentru marker de la ESP. Problema e ca, la fiecare 3-4 lansari, firul imi face peruca si de multe ori, pierd pluta de marcaj si plumbul. Firul este asezat ok pe tambur, pana la buza lui, tamburul e conic si nu stiu care ar fi problema! Ma puteti ajuta cu niste sfaturi? Patit des asa ceva?
Ai prea mult fir pe tambur!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

radu_popeanu

Mesaj de radu_popeanu »

Multumesc de sfaturi! Mai dau jos din fir si incerc!
Maxi Fish Mures
Personal best 21,52 kg Harsany Hungary 2016

R.R. FISHING TEAM
pescar de competitie

Mesaj de R.R. FISHING TEAM »

ionut72 scrie:
Ai prea mult fir pe tambur!
Sa uzi tamburul , si mai da jos din fir !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”