Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Speranta moare ultima!MILLY scrie:Asa este ai mare dreptate,in toate tarile europene exista exemple
Grecia(au murit oameni in strada ptr al 14,15 salariu)noua ne-au luat al 13 salariu si am tacut malc,ne-au luat 25% din salariu iarasi nimic,
Suntem si vom fi un popor las condus de niste hahalere si asa vom fi in continuare
La noi in tara daca deschizi gura si nu faci parte din;fAMILIE:esti inlaturar imediat![]()
![]()
![]()
![]()
Nu sunt detinatorul adevarului absolut, nici al raspunsurilor la orice intrebare/problema, daca as fi fost, eram multimilionar si poate nu mai purtam aceasta discutie pentru ca si aceasta problema, ca si altele, de altfel, ar fi fost deja rezolvate! Dupa cum am scris si in prima postare, am deschis acest subiect pentru a discuta, deci pentru a-si spune fiecare un punct de vedere si pentru a gasi impreuna raspunsuri si rezolvari pentru diversele situatii in asa fel incat sa putem spera la o actiune de amploare! Primul pas a fost facut, urmeaza sa vedem ce se mai intampla!cea mai buna scrie:Si cu ce ne deplasam o săptămână? Mai ales cei care fac zeci de km zilnic...
Am iesit cu bicicleta si m-au alergat maidanezii de am bătut recordul mondial la ciclism viteza.
freespirit scrie:P.S. Ganditi-va care ar fi cea mai buna perioada pentru noi, consumatorii, si cea mai profitabila pentru "hotii" cu robinet de motorina, benzina si GPL, si haideti sa ne trezim, sa le facem o figura ca sa nu uite niciodata!
P.P.S. Nu uitati! NU MERGETI O SAPTAMANA CU NIMIC CE FUNCTIONEAZA CU BENZINA, MOTORINA SAU GPL! Stabilim si votam cu toti perioada!
Solutii alternative, metrou si tramvai!DumiD scrie:solutia nu e boicotarea mijloacelor de transport in comun ci din contra, boicotarea timp de o saptamana-doua a benzinariilor, chestie care i-ar face sa sufere pierderi importante. De altfel boicotarea mijloacelor de transport in comun e imposibila atat timp cat sunt o groaza de oameni care nu au masina sau carnet si folosesc exclusiv mijloace de transport in comun deci nu percep pretul mare al carburantului ca o cheltuiala a lor desi este. Nu mai zic ca drumul pe jos din Berceni in Tei mi-ar lua cca 3 ore, cu bicicleta as ajunge la spital muscat de caini iar cu taxiul n-am facut nici o jmecherie ca in loc sa bag eu sau ratb-ul benzina baga taximetristul.