popescu59 scrie:Cind am scris intr-un topic si am spus ca pe mine un concurs sa zicem de 18 mil inscriere ma duce cam 40 poate 50 mil , mi s-a spus ca sunt nebun.
-------
sa veniti odata la Corbu unde trebuie sa vi cu suta de kg de bile de CALITATE ,drumul costa si el mai mult ,cine se respecta vine cu o zi inainte si se cazeaza la hotel sa fie odihnit cand incepe concursul ,taxe de 500 euroi , arsenal de calitate (16 lansete) ,etc ,etc ...
Cand tragi linia te ia capul cat cheltuiesti pt. 3 zile de concurs dar te `bati si cu spuma crapista si un rezultat bun facecat 10 Mori si Tancabestiuri la un loc castigate
Ca sa fiu si putin in subiect referitor la sponsorizari i/ti spun cum sta la noi treaba in club cu sponsorizarile .
Cei din club vin singur sa/si faca bilele cu utilajele si ingredientele din atelier si au o reducere de 10/15 lei pe kg fata de altii

La 30-38 kg de bile de calitate cat ne costa pe noi eu zic ca este o reducere buna mai ales ca am posibilitatea sa/mi fac 100 kg si daca nu le consum in concurs sa returnez ce/mi ramane si sa platesc doar ce/am consumat

.Este un fel de sponsorizare la nivelul unui producator mic care nu poate sa faca mai mult deocamdata pt.noi (din club ).Se dau si bile moka dar nu in cantitati foarte mari si numai celor care nu stau bine cu partea financiara si binenteles celor care testeaza bilele pe diferite balti

. Numai noi din club am consumat in jur de 1,5 tone de bile pana acum asa ca diferenta de pret la aceasta cantitate este destul de mare dar daca incearca cineva sa cumpere bile la pret promotional de club si sa le vanda la prieteni cu acest pret(sau mai mare ) este exclus pe loc din club ......ca nu facem munca voluntara pentru toti pescarii din tzara
Nu stiu cum procedeaza alti producatori dar la nivelul unde este acum 4 Carp nu poate sponsoriza mai mult si totusi la Campionate Nationale unde reprezinti clubul este alceva .....
sper ca ai inteles ceva ,ca sunt obosit dupa un pescuit de 24 ore viteza si nu recitesc inca odata ce/am scris si poate am mai mancat din litere ,virgule ,etc ,etc de Foame