Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Atunci nu ai nevoie de pat. Un scaun bun in care sa poti sa motai, cateva ore de dormit in masina si cam asta e treaba.sebastianpescaru scrie:nu particip la concursuri.
partidele mele sunt de maxim 24 de ore... din acest considerenet am si dilema de care va povesteam.
faptul ca pentru partide de 24 de ore nu pot cara (am masina mica) si scaun si pat ma face sa imi cumpar doar un articol de acest gen.
merci. este o optiune viabila.Kyra scrie:incerca de la VISION eu am un scaun cu perna foarte confortabil si fara manere daca nu vreau patu sal car el este a 2 obtiune costa in jur de 3 mil
La targ nu stiu exact daca vom avea si campingul dupa noi, avem standul cam mic si nu stiu daca va fi loc.... dar poti trece pe la noi prin Grozavesti sau la unul dintre partenerii nostri....sebastianpescaru scrie:
merci vladut!
Vor avea aceleasi preturi la targ? Atunci vreau sa le analizez/cumapr.
Atunci ia-ti un scaun bun si pentru cort o saltea gonflabila.Economistesti spatiu si dormi foarte bine cand e cazulsebastianpescaru scrie: faptul ca pentru partide de 24 de ore nu pot cara (am masina mica) si scaun si pat ma face sa imi cumpar doar un articol de acest gen.
Mi-a luat-o Albert inainte!Albert scrie:Atunci ia-ti un scaun bun si pentru cort o saltea gonflabila.Economistesti spatiu si dormi foarte bine cand e cazulsebastianpescaru scrie: faptul ca pentru partide de 24 de ore nu pot cara (am masina mica) si scaun si pat ma face sa imi cumpar doar un articol de acest gen.