pat/scaun

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

robert_anisoiu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: pat/scaun

Mesaj de robert_anisoiu »

Sunt absolut de acord cu Ionut.

Daca mergi la partide de 12 ore sau maxim 24 de ore poti sa nu-ti iei nici pat nici scaun, stai pe o patura. Insa daca mergi la un concurs de 72 sau 96 de ore si nu ai tot confortul necesar(cort, pat, scaun), toate ok, atunci ai pus-o. O sa-ti iasa os prin os si o sa umbli ca un zombie dupa doua nopti chinuite in nu stiu ce pat-scaun.

Asadar, parerea mea, ia-ti-le pe rand. Ia-ti intai un scaun super ok, apoi un pat si un sac de dormit super ok. Cele cateva ore de somn pe care le apuci pe balta trebuie sa te odihneasca, nu sa te oboseasca si mai rau. Iti spun asta din proprie experienta.

Numai de bine.

Sebastian Stan

Mesaj de Sebastian Stan »

nu particip la concursuri.
partidele mele sunt de maxim 24 de ore... din acest considerenet am si dilema de care va povesteam.

faptul ca pentru partide de 24 de ore nu pot cara (am masina mica) si scaun si pat ma face sa imi cumpar doar un articol de acest gen.
Matador, Comunist Activ si Maestru la Vrajeala!

robert_anisoiu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de robert_anisoiu »

sebastianpescaru scrie:nu particip la concursuri.
partidele mele sunt de maxim 24 de ore... din acest considerenet am si dilema de care va povesteam.

faptul ca pentru partide de 24 de ore nu pot cara (am masina mica) si scaun si pat ma face sa imi cumpar doar un articol de acest gen.
Atunci nu ai nevoie de pat. Un scaun bun in care sa poti sa motai, cateva ore de dormit in masina si cam asta e treaba.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

incerca de la VISION eu am un scaun cu perna foarte confortabil si fara manere daca nu vreau patu sal car el este a 2 obtiune costa in jur de 3 mil
Vice Campion National 2014

Sebastian Stan

Kyra scrie:incerca de la VISION eu am un scaun cu perna foarte confortabil si fara manere daca nu vreau patu sal car el este a 2 obtiune costa in jur de 3 mil
merci. este o optiune viabila.

Sebastian Stan

merci vladut!
Vor avea aceleasi preturi la targ? Atunci vreau sa le analizez/cumapr.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

sebastianpescaru scrie:

merci vladut!
Vor avea aceleasi preturi la targ? Atunci vreau sa le analizez/cumapr.
La targ nu stiu exact daca vom avea si campingul dupa noi, avem standul cam mic si nu stiu daca va fi loc.... dar poti trece pe la noi prin Grozavesti sau la unul dintre partenerii nostri....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

sebastianpescaru scrie: faptul ca pentru partide de 24 de ore nu pot cara (am masina mica) si scaun si pat ma face sa imi cumpar doar un articol de acest gen.
Atunci ia-ti un scaun bun si pentru cort o saltea gonflabila.Economistesti spatiu si dormi foarte bine cand e cazul :)

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Albert scrie:
sebastianpescaru scrie: faptul ca pentru partide de 24 de ore nu pot cara (am masina mica) si scaun si pat ma face sa imi cumpar doar un articol de acest gen.
Atunci ia-ti un scaun bun si pentru cort o saltea gonflabila.Economistesti spatiu si dormi foarte bine cand e cazul :)
Mi-a luat-o Albert inainte! :)

De fapt, in aceste conditii, eu voiam sa-ti propun sa-ti iei doar o saltea gonflabila (din aceea care, umflata, ia diferite forme, inclusiv cea de canapea - "Saltea gonflabila SOFA BED *5 IN 1*" sau "Air O Space 5 in 1 Sofa Bed" - da un search pe net si le gasesti) si ai rezolvat toate problemele (inclusiv cea a spatiului). E foarte confortabila si rezistenta si ai si kit de reparatie inclus.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”