Probabil arunci mai mult cu 14 deoarece esti invatat cu ea. Insa dupa ce o sa te obisnuiesti si cu 16, diferenta intre ele va fi insesizabila.arsenedaniel scrie: - arunc cu 14-le mai mult cu cam 10m poate 15 nu pot spune sigur

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Probabil arunci mai mult cu 14 deoarece esti invatat cu ea. Insa dupa ce o sa te obisnuiesti si cu 16, diferenta intre ele va fi insesizabila.arsenedaniel scrie: - arunc cu 14-le mai mult cu cam 10m poate 15 nu pot spune sigur
Ok, multumesc pentru raspuns, dar am inteles ca MTX 15 vine cu baza de MTX 14, deci poate avea ori plecare de 40, ori de 50, sau este/era la alegere? Cand le-ai cumparat? Se mai pot cumpara acum, sau doar la comanda?arsenedaniel scrie:MTX16 vine numai cu inel de plecare de 50.
Subscriu ca multe obiecte in general sunt de calitate foarte proasta in ziua de azi. Focusul este pus pe marketing in detrimentul calitatii.
Si eu precum multi altii am incercat mai multe scule pana am ajuns la cele optime (sper ca am ajuns). Ca o observatie la fiecare stil de pescuit: crap, feeder, match si spining am produse de la producatori diferiti. Daca nu vrei sa gresesti cand cumperi ceva: ce vezi la toata lumea cumpara si tu ca ai sanse sa nu te frigi cu produsele cumparate. Un exemplu poate fi MTX14.
La capitolul lansete crap voi ramane o buna perioada la MTX15-urile mele.
In functie de distanta de pescuit imi pot alege varfurile mai moi sau mai rigide.
MTX 16 are exclusiv inel de plecare de 50freespirit scrie:Ok, multumesc pentru raspuns, dar am inteles ca MTX 15 vine cu baza de MTX 14, deci poate avea ori plecare de 40, ori de 50, sau este/era la alegere? Cand le-ai cumparat? Se mai pot cumpara acum, sau doar la comanda?arsenedaniel scrie:MTX16 vine numai cu inel de plecare de 50.
Subscriu ca multe obiecte in general sunt de calitate foarte proasta in ziua de azi. Focusul este pus pe marketing in detrimentul calitatii.
Si eu precum multi altii am incercat mai multe scule pana am ajuns la cele optime (sper ca am ajuns). Ca o observatie la fiecare stil de pescuit: crap, feeder, match si spining am produse de la producatori diferiti. Daca nu vrei sa gresesti cand cumperi ceva: ce vezi la toata lumea cumpara si tu ca ai sanse sa nu te frigi cu produsele cumparate. Un exemplu poate fi MTX14.
La capitolul lansete crap voi ramane o buna perioada la MTX15-urile mele.
In functie de distanta de pescuit imi pot alege varfurile mai moi sau mai rigide.
Da, buna intrebare.lucfish scrie:As fi interesat daca se poate achizitiona doar tronsonul de varf de la mtx 16 intrucat detin mtx14 si daca se poate comunica un pret pentru acest tronson de varf. Multumesc!