Arma Point LSC

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Stefan Oancea

Arma Point LSC

Mesaj de Stefan Oancea »

Dupa ce cu wide gape nu prea am avut nici o ratare la intepari, am zis sa incerc si ceva mai interesant, mai spectaculos, sau pur si simplu sa fac o schimbare. Am ales acele de la FOX, Arma Point LSC, probabil in special pentru forma ..... pe care o au, fara sa stiu foarte multe despre ele.

Am facut doua tipuri de monturi cu ele, una anti-eject cu anou si fir cu camasa, camasa scoasa pe ultima parte, si una care am zis eu ca arata a stiff-rig, cu fir IQ soft de la Korda de 20lb.
Ideea e ca am avut vreo 3 ratari din 3 pesti la aceste doua monturi, iar singurul pe care am reusit sa il intep si sa il scot era agatat pe dinafara gurii. Nu mi-am dat seama daca din cauza ca acul "il cususe", adica iesise si si se infipsese iar sau de la inceput l-a apucat din lateral. In plus am mai avut unul care cred ca a luat boiliesul in gura, dar dupa un bazait de cateva secunde al avertizorului cred ca a reusit sa il scuipe.

Ce as vrea sa intreb este unde gresesc? Am ales o marime prea mica pentru aceste ace(numarul 8 ), le folosesc pentru niste monturi la care nu se preteaza, sau este pura intamplare?

Multumesc!

Cezar Bibu
Puncte: 0

Mesaj de Cezar Bibu »

Greu de apreciat unde e gresala. mai bine ne-ai trimite poze cu monturile respective, si poate depistam eventuale greseli.
Eu as comenta urmatoarele :
1 cum e montura anti-eject cu anou ?Nu cumva e blow-back?
2 la monturile stiff , as alege cirlige cu tija scurta si deschidere mare,gen Korda Wide Gape, sau Fox seria 2.

Stefan Oancea

Mesaj de Stefan Oancea »

Da, este blow-back. Aveam impresia ca cei doi termeni sunt similari. Voi face si poza si o voi posta.

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

E clar, vorbeam de acelasi lucru.. :D
Sa stii ca eu folosesc destul de des aceasta montura si nu prea am rateuri. Ce-i drept, n-am folosit pina acum Fox arma point LSC, dar par asemanatoare cu seria 5 sau cu Partridge F8..Nu stiu ce sa zic...

Stefan Oancea

Mesaj de Stefan Oancea »

Poate o sa para amuzant, dar nu stiu de unde se insereaza poze in mesaj...

Merlin

Mesaj de Merlin »

Subscriu.
Aceleasi carlige, montura cu KRYSTON Super Mantis DARK, decojit 1,5 cm de la carlig, swivel cu anou,solubila de 16.
Din 7 pesti, 3 i-am pierdut dupa primii 10 metrii, 2 la mal,(tractiune laterala, in lungul malului :ei dreapta la stuf, eu stanga la minciog :( ) si 2 i-am pus pe saltea. Din astia 2, unu era agatat de coltu gurii iar altu de buza de sus destul de ciudat...Mentionez ca nici unul din cei 2 nu avea mai mult de 5 kg. :oops:
Nu dau vina pe carlige ...dar nu inteleg nici eu unde gresesc.Oricum momentan m-am intors la Korda si Gamakatsu.Si functioneaza.
Virgil Manea
APS

Carp...e diem !

Stefan Oancea

Mesaj de Stefan Oancea »

Tin sa spun ca si eu am pierdut unul sau doi fix in tractiune laterala, la mal.

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Gama- Cele mai adevarate! :wink:
Legio - Patria Nostra !

Stefan Oancea

Mesaj de Stefan Oancea »

Cam astea sunt monturile:

Imagine
Imagine

cipica
Partener Crapmania.ro

monturi

Mesaj de cipica »

uita de cel de-al doilea varnis (cel dinspre varful carligului) de la prima montura si aceasta va functiona. Parerea mea!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”