Sa-ti spun anumite chestii. Prima. Multi dobitoci au vrut sa-mi fie tata. Ghici ce? Niciunul n-a reusit

Eu nu furnizez teme. Am facut public un proiect si anume infiintarea federatiei romane de pescuit sportiv. Majoritatea a tratat subiectul ca o gluma si nu a crezut in viabilitatea lui. '
Nimeni n-a tratat asta ca pe o gluma ci doar pe mascariciul care crede ca a facut ce trebuia.
Nu am facut nimic pe ascuns, ci la vedere, ca sa stie toata lumea.
Cuuum!!!!!!!? N-ai facut federatia asta fara sa intrebi pescarii de competitii daca sunt de acord sa le-o faci? Se cheama furt de proprietate intelectuala in conditii normale. Nu ai facut federatia asta in graba omitand ca falsul si uzul de fals este infractiune prevazuta in legea penala, in momentul in care era deja un proiect pus pe masa discutiilor de catre pescari pentru ei insisi? Si toate astea ca sa acoperi deal-ul cu Hidroconstructia? Spui asta unuia care a inregistrat niste marci pana acum la OSIM dintre care cateva au devenit branduri Gogaie.
Acum, cand toate documentele de autorizare si reprezentare internationala exista (si le-am facut publice) unii se dau de ceasul mortii.
Ai si FIPS-urile? De ce minti atunci? Eu unul nu ma dau de ceasul mortii ci doar ti-am promis ca te ajut sa-ti dai seama pe ce lume traiesti cu adevarat ca de atata imbarligatura nici tu nu mai sti ce vorbesti. Ai ajuns sa te contrazici singur

Ce am pus in pericol? Campionatul National de pescuit sportiv? Cum asa? El exista
..... si tu l-ai viciat si i-ai pus in pericol existenta. Repet?
.....si chiar l-am inregistrat la OSIM ca si competitie oficila a statului roman.
Asta-i, daca vrei, diversiunea. Tu n-ai inregistrat nici-un CN-u al statului roman la OSIM. Ti l-ai inregistrat pe al tau. De ce nu l-ai tinut daca era oficial? Iti spun eu de ce? Federatia ta inca e in ilegalitate si imposibilitatea de a desfasura competitiile sportive la care s-a inhamat dpdv juridic. O sa-ti mai spun si alte alea ce nu ti-am spus pana acum vis a vis de asta, dar inca nu e momentul.
Ce lege am incalcat? Eu zic ca le-am respectat pe toate, altfel demult toata constructia se prabusea daca se incalca vreo lege!
Cat despre plata dreptului de a pescui, iar faci o diversiune. Propunerile mele privind noua lege a pescuitului se refera tocmai la recunoasterea dreptului de practicare libera si voluntara a pescuitului sportiv, ca activitate de agrement, recreere si competitie, asa cum prevede legea sportului. Pescuitul sportiv, asa cum arata si reglementarile europene in domeniu, nu este activitate economica pentru a fi accizata de stat, intrucat tu nu mergi (sau mai stiii?) sa vinzi pestele prins, ci iti satisfaci un hobby. Altii sunt cei care vor sa faca acest lucru si sunt convins ca stii la cine ma refer.
Abureli si texte, grupa mare. Explica si astea:
- Art.6.
Regulamentul privind practicarea pescuitului recreativ/sportiv se va stabili de comun acord cu Federaţia Română de Pescuit Sportiv şi alte foruri de reprezentare ale asociaţiilor de pescari sportivi legal constituite.
De cand agrementul intra sub jurisdictia sportului? Iti spun eu de cand. De cand ai facut tu propunerea asta aberanta, absurda si neinspirata. Motiv pentru care proiectul asta nu va trece in forma pe care a-ti "coafat-o" voi. Tu crezi ca la Bucuresti e aceeasi bulangereala ca la ALBA? V-ati amestecat cu totii, USL-isti, PDL-isti si APR-isti sa nu care cumva sa intre cineva intre voi si ati format o struto-camila.
PS Misterul discutiilor pe sest, ma face sa ma gandesc la oaresice trafic de influenta.
De ce devi paranoid cand iti este amenintata sandramaua? Ai un motiv anume?!!!!!!!!

Nu va jucati! Sunt cu ochii pe voi.
Degeaba daca esti orbete ca silurele

Nu-mi spui si mie cine incurajaza tacerea pe forum? Pentru mine nu conteaza.
Daca nu conteaza de ce sa-ti mai spun?!!!!!! Esti contradictia de termeni personificata, descrisa cu fidelitate de DEX si extrasa din desenele animate cu teme educative

Stiu deja ce planuieste AGVPSR si am antidotul la orice manevra.
Nu-i problema nimanui, dupa cum se vede

Tine minte; nici o lege din Romania nu poate incalca o Decizie a Curtii Constitutionale!
Eu stiu. Va trebui sa inveti si tu

Apropo, de ce vra AGVPSR o noua asociatie de cluburi? Mai sunt vreo trei! PUi pariu cu mine ca si acest proiect s-a nascut mort? Sa-ti aduc aminte (dar sigur stii daca ai conspectat postarile mele) ce am spus despre intalnirea de la Corbu? Un nou si etern inceput!
De ce te framanta?!!!! Daca esti atat de betonat n-ar trebui sa-ti fie frica