Razvanel, am niste formule de te doare capu'...razvan nafornita scrie:Domnu' Mateianu , dar prin ce formula magica ati calculat dumneavoastra cantitatea TOTALA de peste care s-a prins pe sectorul A la cupa carpina , din moment ce s-au cantarit numai cei mai mari 10 pesti ?Vladut Mateianu scrie:Daniela scrie: In cazul in care competitia se va desfasura pe 2 sectoare (A si C, egale ca si potential de cantitate si calitate) se va considera ca exista un singur sector si se va intocmi un singur clasament final.A si C poate sunt egale ca lungime..... ca peste , sa fim seriosi.... la cupa Carpina 6 echipe de cetateni moldoveni(de pe sectorul C) au prins de 3 ori mai mult peste decat 24 de echipe romanesti , situate pe sectorul A....
Eu as propune sa se limiteze nr de echipe la 25 (un sector) si sa se anunte din timp pe ce sector se va desfasura, chiar si pregatirile sunt diferite ptr cele 2 sectoare !![]()
![]()

PS Pe bune acum, noi am prins circa 200 kg, daca inmultim cu 24 echipe (cu toate ca au fost echipe care nu au reusit sa prinda nici macar cei 10 pesti obligatorii) o sa-ti iasa circa 4-5 tone ! Iar moldovenii au prins peste 2 tone, 6 echipe.... Ce zici ?