Moderatori: Dan Mateianu, gor965
Azi dimineata a aparut la mine...si a durat mai mult de o oraDan M scrie:o sa incerc sa rezolv problema cu topicurile active, mie personal nu mi-o da, dar cred ca exista solutie de rezolvare.
insa ptr problema de Band limit .. inca nu stim rezolvare desi ne chinuim de vreo 3 luni.. e ceva f ciudat.. se cauzeaza traficului mare de pe forum.. astfel ca noi in fiecare seara dam cateun restart la server ca sa nu mai fie aceasta problema.
Claudiu, cand ti-a aparut ultima oara problema cu band limit?
Cod: Selectaţi tot
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]
An operation on a socket could not be performed because the system lacked sufficient buffer space or because a queue was full. [2002]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.
Eu folosesc Opera si imi face asa. Mi se pare destul de stabil ca browser.Ciuchi scrie:Am impresia totusi ca aceasta problema apare la folosirea "i explorer". Cu firefox merge.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
Genul ala de eroare n-are legatura cu browser-ul. Ce ceva legat de link-ul generat. Nu intru in detalii, sigur se va rezolva daca baietii se apuca de verificariCiuchi scrie:Am impresia totusi ca aceasta problema apare la folosirea "i explorer". Cu firefox merge.