Moderatori: Dan Mateianu, gor965
Azi dimineata a aparut la mine...si a durat mai mult de o oraDan M scrie:o sa incerc sa rezolv problema cu topicurile active, mie personal nu mi-o da, dar cred ca exista solutie de rezolvare.
insa ptr problema de Band limit .. inca nu stim rezolvare desi ne chinuim de vreo 3 luni.. e ceva f ciudat.. se cauzeaza traficului mare de pe forum.. astfel ca noi in fiecare seara dam cateun restart la server ca sa nu mai fie aceasta problema.
Claudiu, cand ti-a aparut ultima oara problema cu band limit?
Cod: Selectaţi tot
General Error
SQL ERROR [ mysqli ]
An operation on a socket could not be performed because the system lacked sufficient buffer space or because a queue was full. [2002]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.Eu folosesc Opera si imi face asa. Mi se pare destul de stabil ca browser.Ciuchi scrie:Am impresia totusi ca aceasta problema apare la folosirea "i explorer". Cu firefox merge.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk 2
Genul ala de eroare n-are legatura cu browser-ul. Ce ceva legat de link-ul generat. Nu intru in detalii, sigur se va rezolva daca baietii se apuca de verificariCiuchi scrie:Am impresia totusi ca aceasta problema apare la folosirea "i explorer". Cu firefox merge.