Protocol de reprezentare intre AGVPS si FRPS

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
ionut72
pescar de competitie

Re: Protocol de reprezentare intre AGVPS si FRPS

Mesaj de ionut72 »

Pigulici, din doua una, ori:

- P'ale lu' tataie si ale celorlalti nu le recunosti si-atunci ramai idiotul suprem
- Pentru o minima coerenta si consecventa le recunosti pe toate, unitar, ceea ce inseamna ca, pana acu', ca de obicei, ai mancat c.a.c.a.t!

Vezi ca esti prost? :D
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

cornel.s scrie:Fane ti-am mai facut un colaj din lege. Da un google si vezi despre ce e vorba ca mura-n gura nu-ti mai dau:
F 00 2 10 NAS. Vezi ce prevede :wink: .
Cristi ca tot te-ai dus tu in Anglia presupune ca sti si engleza?! Ia tradu-i numerele astea si insereaza-le-n text si explica-i tu ce presupune textul de lege de mai sus.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:
Cristi Y scrie:agariciul de fane , ca de obicei se contrazice singur , mie-mi spune ca medaliile mele nu au nici o valoare pe cand Vladeanu si Rudeanu s-au inscris la scoala de antrenori , privati fiind de exament avand titluri mondiale ,
Foarte simplu, Potaie! Ca să le recunoască CNFPA, a trebuit ca federația să dea o adeverință în acest sens. Te-ai prins?
Atata timp cat le recunoaste statul roman ce nevoie mai au sa le recunosti tu?!
Urban culture.

nutzu_z

Mesaj de nutzu_z »

cornel.s scrie:
cornel.s scrie:Fane ti-am mai facut un colaj din lege. Da un google si vezi despre ce e vorba ca mura-n gura nu-ti mai dau:
F 00 2 10 NAS. Vezi ce prevede :wink:

Trebe oleaca de imaginatie pentru a descifra ce e acolo. Nu poti avea pretentia de la minciunel sa aiba asa ceva...
Sabau Nutzu

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

trebuie specificat sa-nteleaga FOO210NAS - fane :lol: :lol: :lol:

sobolanul cu aroma de transpiratie scoate capul doar din cand in cand din cocina , umple gura cu carne si intra la loc pentru digestie :lol: :lol:

atitudinea lui tradeaza sentimentul cainelui incoltit care renjeste coltii si musca in orice directie

fanele , vorba ciracului tau , te-ai nascut din pi..da si te-ai dus pe pu.a :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: fanele , vorba ciracului tau , te-ai nascut din pi..da si te-ai dus pe pu.a :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tataie,
acum te-a apucat citatul?

atunci sa facem precizarea ca aproape tot din ce ai indrugat despre mine pe topicurile astea legate de federatie (exceptie apelativele si cuvintele de ocara, care iti apartin) sunt tot citate. de la unu' care strange staboru' pe alt topic si al carui cirac se poate spune, intr-adevar, ca esti TU. :D
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:
Cristi Y scrie: fanele , vorba ciracului tau , te-ai nascut din pi..da si te-ai dus pe pu.a :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tataie,
acum te-a apucat citatul?

atunci sa facem precizarea ca aproape tot din ce ai indrugat despre mine pe topicurile astea legate de federatie (exceptie apelativele si cuvintele de ocara, care iti apartin) sunt tot citate. de la unu' care strange staboru' pe alt topic si al carui cirac se poate spune, intr-adevar, ca esti TU. :D

problema ta ceea ce crezi , nu reprezint interesele nimanui , nu as avea de ce

tot ceea ce am scris imi apartine , sustin oricand si argumentez , am petrecut destul timp impreuna , ti-am cunoscut parerea despre federatia lui popescu si despre personajul popescu . Iti amintesti cui apartine afirmatia " oricine dar nu popescu " ?

in alta ordine de idei , inafara de tine si popescu nu i-mi contesta nimeni exprimarea " de maidan " , " mitocaneasca " , etc , exprimare cu care tu incerci sa-i justifici atitudinea lui popescu in dialogurile pe forum , in schimb pe voi doi va cam blameaza ceva lume ...

te tine sa facem un sondaj ??? nenominal , ca sa poata vota si cei care tin capul la cutie

si sper ca pentru ultima data sa repet faptul ca conduita mea etica nu conteaza in jocul asta pentru ca nu eu sunt cel care vreau sa devin presedintele forului care sa conduca destinele acestui fenomen si nici antrenor , functiile astea in schimb trebuie sa fie ocupate de niste profesionisti care din principii deontologice nu trebuie sa raspunda la provocari sau daca o fac sa dea dovada de diplomatie

pozitia voastra cere aceasta diplomatie , mie in schimb doar respectul fata de interlocutor i-mi contureaza exprimarea si un interlocutor care-mi spune de la prima abordare ca pot sa ma pish pe munca mea de atatia ani nu-l pot trata cu respect

ba mai mult , i-i iau mortii-n pu.a
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
atunci sa facem precizarea ca aproape tot din ce ai indrugat despre mine pe topicurile astea legate de federatie sunt tot citate. de la unu' care strange staboru' pe alt topic si al carui cirac se poate spune, intr-adevar, ca esti TU. :D
adica toata lumea trebuie sa adere la domnul popescu ,acolo unde a aderat eminenta cenusie a pescuitului din romania in cautarea scaunului de sef amanetat pe calea mosilor de catre defunctul apcr .....iar daca se intampla sa existe pescari care doresc o alternativa viabila si legala a viitorului pescuitului din romania ,acestia sunt catalogati adunatura ,stabor ........
mie sila si greata de parveniti ......
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Cristi si Andrei

Nu va mai certati .... bai ati inebunit de tot ....
Si tu Victore nu mai ataca dragul meu mereu si mereu la Vladeanu ...ca nu te impiedica cu nimic astazi sa iti duci proiectul actual la sfarsit .
Nici tu nu esti usa de biserica ...si poate iti prinde bine sa mai auzi si unde gresesti . Esti jucator bun de poker si ma mir ca iti pui toti bani pe o singura carte ....chiar daca e K de litoral .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: problema ta ceea ce crezi , nu reprezint interesele nimanui , nu as avea de ce
hai sa fim putin atenti la cuvinte. am spus ca CITEZI nu ca REPREZINTI INTERESE.
Cristi Y scrie: tot ceea ce am scris imi apartine , sustin oricand si argumentez ,
tocmai asta e problema. nu cred ca poti argumenta multe lucruri pe care le-ai spus in legatura cu persoana mea.
Cristi Y scrie: am petrecut destul timp impreuna , ti-am cunoscut parerea despre federatia lui popescu si despre personajul popescu . Iti amintesti cui apartine afirmatia " oricine dar nu popescu " ?
mie imi apartine.
probabil ca am si eu o logica si niste intamplari care m-au determinat sa schimb foaia.
esti liber sa nu te intereseze de ce am zis atunci asa, iar astazi altfel.
la fel cum esti liber sa faci aprecieri la adresa persoanei mele pe acest considerent. de genul "muistu' de vladeanu s-a sucit"
dar asta nu-ti dreptul sa te bagi in alte consideratii gen povestea federatiei din 2008, de care nu ai habar si ti-a fost servita de cel al carui cirac am zis ca esti.
Cristi Y scrie: in alta ordine de idei , inafara de tine si popescu nu i-mi contesta nimeni exprimarea " de maidan " , " mitocaneasca " , etc , exprimare cu care tu incerci sa-i justifici atitudinea lui popescu in dialogurile pe forum , in schimb pe voi doi va cam blameaza ceva lume ...
eu doar ti-am atras atentia ca folosesti cam multe apelative la adresa mea. atat.
Cristi Y scrie: te tine sa facem un sondaj ??? nenominal , ca sa poata vota si cei care tin capul la cutie
nu inteleg ce sondaj. nu vreau sa candidez la nimic.
Cristi Y scrie: si sper ca pentru ultima data sa repet faptul ca conduita mea etica nu conteaza in jocul asta pentru ca nu eu sunt cel care vreau sa devin presedintele forului care sa conduca destinele acestui fenomen si nici antrenor , functiile astea in schimb trebuie sa fie ocupate de niste profesionisti care din principii deontologice nu trebuie sa raspunda la provocari sau daca o fac sa dea dovada de diplomatie
eu nu mi-am propus sa-ti fac educatie si nici nu-mi permit. repet, iti atrag doar atentia in legatura cu adresarile la persoana mea.
Cristi Y scrie: pozitia voastra cere aceasta diplomatie , mie in schimb doar respectul fata de interlocutor i-mi contureaza exprimarea si un interlocutor care-mi spune de la prima abordare ca pot sa ma pish pe munca mea de atatia ani nu-l pot trata cu respect
pisha-te pe cine vrei. dar nu pe mine. eu nu m-am pishat pe munca ta si nici nu te-am jignit. daca nu ma (mai) poti trata cu respect, e problema ta, numai - te rog - ignora-ma.
Cristi Y scrie: ba mai mult , i-i iau mortii-n pu.a
i-ai ce vrei, dar mai subtire cu mine.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”