Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Standurile Porci sunt pe coada baltiiandrei vladeanu scrie:nu am mai fost de foarte mult timp la un concurs pe greaca. cred ca de vreo 10 ani.
am si eu o intrebare, va rog.
standurile "porci" sunt bune?
Am pescuit pe aceste standuri acum 3 ani,pana sa scada apa si am avut rezultate foarte bune.andrei vladeanu scrie:nu am mai fost de foarte mult timp la un concurs pe greaca. cred ca de vreo 10 ani.
...ce vremuri... am prins acum 3 ani pe Porci 2 captura de 14.2 kg in luna august...si cate alte partide de vis...kalux scrie:Am pescuit pe aceste standuri acum 3 ani,pana sa scada apa si am avut rezultate foarte bune.andrei vladeanu scrie:nu am mai fost de foarte mult timp la un concurs pe greaca. cred ca de vreo 10 ani.
Agatatura la greu(sarme,crengi si multe altele),namolul era undeva la 50-60 cm.
Latimea baltii in acea zona incepe de la 80 pana la 110 m. maxim .
PS. Este o liniste deplina in acea zona si eu vreau sa nimeresc pe acele standuri.
vioril scrie:domnule Matei , va rugam sa postati o imagine din satelit a baltii cu limitele (stanga -dreapta) de pescuit ale fiecarui stand in parte . La un concurs organizat de catre cei de la APS anul trecut am avut neplacerea de a pescui pe standul PORCI 2 iar corcodusul (de pe malul de vizavi) care practic se afla chiar in fata standului nostru ,erea de fapt limita din stanga a standului PORCI 3 care erea si cap de stand printre altele si nu mai spun ca pe porci 3 pescuia o echipa APS .
consider ca este binevenita o asemenea harta .
merci