Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
1. Gasesc eu fire de la Baracuda care au dimensiunea reala trecuta pe ambalaj. Sunt multe . Nu toate.marian_popescu scrie:@florinalin
daca tu imi gasesti un fir de la baracuda sa aiba diametrul inscris pe ambalaj si sa tina macar jumtate din cat scrie chinezu, eu mananc 100 de metri si ma postez pe youtube
daca vrei sa te lamuresti ce inseamna rezistenta, incearca un ultima power steel sau shimano tehnium (si or mai fi si altele, dar nu de la baracuda)
Nu este adevarat, generalizezi si bagi in aceeasi oala toti producatorii.Dan Mitranescu scrie:marian_popescu scrie:@florinalin
2. Toate firele , de la toate brand-urile , au notata o rezistenta teoretica pe ambalaj care este de multe ori dubla fata de cea pe care o putem testa noi . Acum ca este 40% sau 50% mai putin rezistenta tot vrajeala ramane in procentul cel mai mare.
3. Toate firele se fac in China si "chinezu" trece pe eticheta ce spune "brand-uitorul" ( manglitorul)
.
Facem o comparatie filmata intre cel prezentat si acestea :miki scrie:Nu este adevarat, generalizezi si bagi in aceeasi oala toti producatorii.Dan Mitranescu scrie:marian_popescu scrie:@florinalin
2. Toate firele , de la toate brand-urile , au notata o rezistenta teoretica pe ambalaj care este de multe ori dubla fata de cea pe care o putem testa noi . Acum ca este 40% sau 50% mai putin rezistenta tot vrajeala ramane in procentul cel mai mare.
3. Toate firele se fac in China si "chinezu" trece pe eticheta ce spune "brand-uitorul" ( manglitorul)
.
Rezistenta reala, made in USA si foarte matasos.![]()
http://www.totalfishing.ro/advanced_sea ... al&x=0&y=0
Mie nu imi plac comparatiile directe pe produse datorita eticii pe care o am in comert
sa bagi toate brandurile in aceasi oala, este o comparatie cat se poate de directa.Toate firele se fac in China si "chinezu" trece pe eticheta ce spune "brand-uitorul" ( manglitorul)
Rezistenta nu inseamna maleabilitate. Personal am preferat intotdeauna firele matasoase. In concursurile de pescuit nu gasesti un metru de shimano tehnium.
Ba pare-se ca aiDan Mitranescu scrie:Am platit minciuni consacrate de-a lungul timpului incat acum nu am nicio jena sa le dau peste nas
Nu inteleg ...Albert scrie:Ba pare-se ca aiDan Mitranescu scrie:Am platit minciuni consacrate de-a lungul timpului incat acum nu am nicio jena sa le dau peste nasSpune cu subiect si predicat ce-ai patit....aaa..platit.