Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de Stefan Popescu »

O sa fiu in Bucuresti, dar nu sa ma intalnesc cu tine. Nu vorbim aceeasi limba si pe unde umblu eu, tu nu ai ce cauta. Mergi si pescuieste linistit. Poate asa te mai calmezi.
Cei care ma cunosc, stiu ca sunt un om cu care se poate discuta la modul serios. Si eu sunt maleabil, pana sunt atacat. Si nu cred ca ti-am adresat expresiile cu care m-ai cadorisit tu. Ai putea macar sa-ti ceri scuze publice pentru limbajul de mahala pe care l-ai folosit. Pe tine te descalifica, nu pe mine.

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

iulixa scrie: Deci, REMINDER !
Deci s-a desfasurat pe canalul colector al Tg. Jiului si s-a prins cel mai bine la tampoane folosite. De-asta nu poate sa-ti raspunda :wink: .
Fecalom, ce sa-i faci?! Face din pescari zombi.
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Numai un bou nu observă ca locația este pe cursul Jiului, iar pista este chiar pe dig. Mă rog, cine nu ajunge la struguri zice că-s acri!
PS raportul comisiei de arbitrii nu a fost depus la federație și nu am datele exacte. Atât!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Cam așa arată „canalul colector” îm mințile unora. kkcioși trebuie să fie oltenii dacă au un așa canal colector!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat Vin Oct 25, 2013 7:49 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:Numai un bou nu observă ca locația este pe cursul Jiului, iar pista este chiar pe dig. Mă rog, cine nu ajunge la struguri zice că-s acri!
PS raportul comisiei de arbitrii nu a fost depus la federație și nu am datele exacte. Atât!
Pentru ca e infestat cu virusul hepatitei C :wink: . L-ati dus la decontaminare?
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Astazi am avut o revelatie. Fane nici f(reca)t nu merita sa fie ca se inmulteste :| .
Urban culture.

george tomescu

Mesaj de george tomescu »

Stefan Popescu scrie: Am spus de la inceput si am sustinut ca pescarii sportivi nu sunt im masura sa se pronunte cu privire la federatie intrucat o asemenea constructie nu se cladeste prin populism, ci de catre oameni care inteleg ce reprezinta in fapt o federatie sportiva.

Vezi stimabile, ai gresit de la inceput considerandu-i pe pescari niste tampiti, niste ... unii pe care nu are rost sa-i asculti, ca nu stiu ce sa spun.

Stefan Popescu scrie: Nu ma vad obligat fata de nimeni, atata timp cat nu au contribuit cu nimic la constructia federatiei.
Obligatia ta, ca si presedinte ce te crezi, e sa vorbesti politicos, in primul rand.
Pe urma, ai facut federatia numai ca o ambitie personala? Sau ca sa mearga lucrurile intre-un sens corect?
Daca ai facut-o doar ca sa-ti demonstrezi tie ca poti asa ceva, atunci sa-ti fie de bine.
Daca ai facut-o ca sa indrepti niste lucruri, atunci ai si niste obligatii dincolo de infiintarea juridica.
Daca nu te poti abtine de la injuraturi, balacareli, amenintari etc. pune pe altcineva sa vorbeasca. Pana acum ai fi avut si rezultate.
Ce presedinte de federatie ai mai vazut tu sa vorbesca asa ca tine? Indiferent de interlocutor.

Stefan Popescu scrie: de acum incolo, aici se aplica statutul si regulamentele federatiei. Ce trece de acestea, nu este compatibil cu calitatea de membru al federatiei. Si atentie, aici ma refer la cluburi, nu la pescari.
Din tot ceea ce faci, nu putem intelege decat ca nu vrei in federatie cluburile existente (cel putin astea de pe aici) ci vrei numai pustani sau tantalai care sa puna botu' la toate figurile tale.
Ceea ce spui aici e perfect adevarat, dar pentru cluburile din federatie. Doar acestea se supun regulamentelor.

Dar, atentie, cluburile sunt alcatuite din pescari.
Adica din tampitii aia care nu stiu sa se pronunte.
:evil: :evil: :evil:
CS APS

Stefan Popescu
pescar de competitie

Se vede că habar nu ai. Cluburile nu sunt alcătuite din pescari, ci din persoane care pun în comun și fără drept de restituire, contribuția lor în bani, muncă etc., pentru a constitui o structură sportivă. Pescarii sportivi sunt persoane aflate într-o relație contractuală (contract sportiv) cu o structură sportivă, legitimați de federație și cuprinși într-un sistem competițional oficial.
Cât privește cluburile existente, ele trebuie să facă dovada că au capacitatea, prin eforturi proprii, să susțină activitatea sportivă competițională, fără a jefui sportivii legitimați. Cluburile afiliate FRPS, au dovedit că au această capacitate. Din analiza pe care am făcut-o, studiind bilanțurile contabile ale cluburilor sportive de pescuit (aflate pe web site-ul ministerului de finanțe) nu prea am văzut multe care să facă dovada că sunt capabile de așa ceva. Nu-i nici o pagubă. Sportivii care doresc să participe la competiții sportive oficiale, se pot legitima oricând la orice club sportiv afiliat federație.
Populismul, pe care niște incompetenți îl tot vehiculează pe forumuri, în detrimentul pescarilor sportivi, amăgindu-i că sunt membri ai anumitor cluburi (după metoda AGVPSR) nu mai are mult de trăit.
Dixit!

PS Nu vrei să-ți fac o reverență? Adevărul este dureros uneori!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Fa mie ca si asa nu mai ai 3 coaste ca Marilyn Manson si explica-mi de ce legea 69 permite infiintarea acestora? Ca are numarul sexi sau de ce?!

a) asociatiile sportive;
b) cluburile sportive, inclusiv cele organizate ca societati comerciale, unitatile de invatamant cu program sau profil sportiv, palatele si cluburile copiilor si elevilor;

Si altceva! Ai verificat daca cei ce au participat la CN-ul de stationar si la federeala de pe Bega au statele de salarizare la zi :shock: sa nu verificam noi pe site-ul de specialitate :roll: ?! Dar celelalte dari la stat? Daca nu iarasi ai incalcat niste obligatii asumate prin infiintarea federatiei :lol: .
Asta ca sa nu mai pui tu intrebari despre banii altora :wink: .
Urban culture.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Cât privește cluburile existente, ele trebuie să facă dovada că au capacitatea, prin eforturi proprii, să susțină activitatea sportivă competițională, fără a jefui sportivii legitimați
am participat la 4 campionate mondiale sub tutela APCR fara sa platesc nici un ban , am participat la cateva competitii externe fiind membru al clubului Senzor fara sa ma coste nimic
am fost jefuit de cineva ???? deschide-mi ochii si lumineaza-ma ca mi-ai dat de gandit
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan Popescu
pescar de competitie

Ai participat trimis de niște impostori. Și mă refer precis la AGVPSR.
Pentru conformitate:
http://www.senat.ro/Legis%5CPDF%5C2013%5C13L386PV.pdf

Nu comentezi și acest document oficial? Sau nu-ți convine?

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”