Moderator: gor965
Deci s-a desfasurat pe canalul colector al Tg. Jiului si s-a prins cel mai bine la tampoane folosite. De-asta nu poate sa-ti raspundaiulixa scrie: Deci, REMINDER !
Pentru ca e infestat cu virusul hepatitei CStefan Popescu scrie:Numai un bou nu observă ca locația este pe cursul Jiului, iar pista este chiar pe dig. Mă rog, cine nu ajunge la struguri zice că-s acri!
PS raportul comisiei de arbitrii nu a fost depus la federație și nu am datele exacte. Atât!
Stefan Popescu scrie: Am spus de la inceput si am sustinut ca pescarii sportivi nu sunt im masura sa se pronunte cu privire la federatie intrucat o asemenea constructie nu se cladeste prin populism, ci de catre oameni care inteleg ce reprezinta in fapt o federatie sportiva.
Obligatia ta, ca si presedinte ce te crezi, e sa vorbesti politicos, in primul rand.Stefan Popescu scrie: Nu ma vad obligat fata de nimeni, atata timp cat nu au contribuit cu nimic la constructia federatiei.
Din tot ceea ce faci, nu putem intelege decat ca nu vrei in federatie cluburile existente (cel putin astea de pe aici) ci vrei numai pustani sau tantalai care sa puna botu' la toate figurile tale.Stefan Popescu scrie: de acum incolo, aici se aplica statutul si regulamentele federatiei. Ce trece de acestea, nu este compatibil cu calitatea de membru al federatiei. Si atentie, aici ma refer la cluburi, nu la pescari.
am participat la 4 campionate mondiale sub tutela APCR fara sa platesc nici un ban , am participat la cateva competitii externe fiind membru al clubului Senzor fara sa ma coste nimicStefan Popescu scrie:Cât privește cluburile existente, ele trebuie să facă dovada că au capacitatea, prin eforturi proprii, să susțină activitatea sportivă competițională, fără a jefui sportivii legitimați