Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
ionut72
pescar de competitie

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de ionut72 »

Ai participat trimis de niște impostori
.

Pigulici, inteligentu' bulii, bag sama ca e imposibil pentru tine sa pricepi ca nu conteaza de cine a fost trimis, cata vreme organizatorul competitiei l-a acceptat!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

ce postezi tu acolo este doar O PROPUNERE care intre anii 2005-2008 nu stiu ce relevanta avea
Stefan Popescu scrie:Ai participat trimis de niște impostori
probabil , dar am facut-o gratis , rolul meu in acea ecuatie nu era sa verific statutul legal al SINGUREI ORGANIZATII care organiza acele competitii ci sa-mi fac treaba in stand , si am facut-o , putini sunt cei care mi-au stat in fata si crede-ma ca nu-i usor , de mute ori aveam halucinatii de oboseala , de sute de ori imi tremura maduva-n oase de frig si de umezeala , am petrecut zeci de nopti la sub 0 grade dar de fiecare data primeam energie si compensa orice sacrificiu rezultatul , trofeul pe care tu acum incerci sa-l blamezi , acesta este trecutul care-l calci tu in picioare

oare actualele federatii sportive scuipa pe rezultatele obtinute de marii sportivi pe vremea comunismului ???

oare Mitica Dragomir sau Mircea Sandu i-l blameaza pe Dukadam ca a jucat la Steaua , echipa favorizata de casa prezidentiala comunista ??
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Albert »

Stefan Popescu scrie: Cluburile nu sunt alcătuite din pescari,
Din ce in ce mai sincer cacaracteru' :lol:. Astea-s "cluburile' afiliate la vidanja. Niste unii sa iasa la numar :)
Stefan Popescu scrie:contribuția lor în bani, muncă etc.,
Bine maaah :lol: Te-ai inecat iar in bale cand ai scris asta. Scuipa si mai ia o tura :lol:

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

cluburile nu-s formate din pescari
:lol: :lol:

Pigulici, ti-au trebuit cateva sute de postari si un km de pagini de forum ca sa intelegi, in sfarsit, ce-ti toooot spunem noi despre cluburile afiliate! Si asta e unul dintre motivele pen' care srl-ul ala nu va fi, niciodata, federatie!
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

george tomescu

Mesaj de george tomescu »

Stefan Popescu scrie: Cluburile nu sunt alcătuite din pescari, ci din persoane care pun în comun și fără drept de restituire, contribuția lor în bani, muncă etc., pentru a constitui o structură sportivă. Pescarii sportivi sunt persoane aflate într-o relație contractuală (contract sportiv) cu o structură sportivă, legitimați de federație și cuprinși într-un sistem competițional oficial.
Asa e, a-tot-stiutorule !!! :lol: :lol: :lol:
Cluburile sunt formate din cei care pun "cascavalul" si munca si pe care ii vrei tu afliati.
Te doare in cot de cei care muncesc. Nu e treaba ta. :evil:

Hal de presedinte ... :evil:
CS APS

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Te cufunzi tot mai mult în penibil. Cei la care te referi tu că muncesc sunt probabil pescarii sportivi. Un pic de logică ți-ar spune că performanța se face prin muncă seriozitate și talent. Este la fel ca în alte sporturi. De exemplu, dacă la fotbal nu alergi, ești tot timpul o rezervă sau ești ejectat. Spui că nu mă interesează sportivii? Ești la fel de penibil. Federația ține evidența sportivilor legitimați, a contractelor sportive și al clasificărilor acestora. De exemplu, pentru câștigarea Campionatelor oficiale organizate de FRPS, s-au supus spre aprobarea Biroului Federal acordarea Categoriei I de clasificare sportivă a celor care au câștigat competițiile organizate până acum de federație. Dacă ai fi asimilat ce se întâmplă prin alte sporturi, ai fi constatat că federațiile sportive apără interesele sportivilor în relațiile cu cluburile la care sunt legitimați, pentru a-i feri de abuzuri și de a rezolva conflictele eventuale între aceștia și propriile cluburi.
Deși mă acuzi pe mine că federația vrea banii cluburilor, uiți că tu tai facturi ilegale către alte structuri sportive pentru prestări de servicii de arbitraj, în condițiile în care arbitrii APS sunt niște impostori, nefiind calificați în această profesie. O să mă ocup nițel și de soarta, voastră în condițiile în care vă substituiți atribuțiilor federației.

george tomescu

Mesaj de george tomescu »

Stefan Popescu scrie:Te cufunzi tot mai mult în penibil.
Uite cone vorbeste de penibil ... :D
Stefan Popescu scrie:Deși mă acuzi pe mine că federația vrea banii cluburilor, uiți că tu tai facturi ilegale către alte structuri sportive pentru prestări de servicii de arbitraj, în condițiile în care arbitrii APS sunt niște impostori, nefiind calificați în această profesie. O să mă ocup nițel și de soarta, voastră în condițiile în care vă substituiți atribuțiilor federației.
Impostorule nesimtit, poti sa ne faci si altceva?
Esti dus rau de tot!
Poti sa te ocupi de soarta noastra. Avem nevoie de cate un masaj ... pe ici pe colo ... :lol: :lol: :lol:
CS APS

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

Escrocule mitoman , tu nu vrei doar banii cluburilor ca nu te multumesti numai cu asta , tu vrei si banii celor care pescuiesc recreativ , ca altfel nu se explica telefoanele zilnice la ANPA , sa vezi daca ti-a bagat cineva in seama cloaca

Ai organizat panarama aia de CN intr-o hazna ,sa demonstezi ca poti sa prosteti cativa abulici cu niste table fara valoare , ca altceva n-ai reusit !

marin laurentiu
Puncte: 0

Mesaj de marin laurentiu »

george tomescu scrie:
Stefan Popescu scrie: de acum incolo, aici se aplica statutul si regulamentele federatiei. Ce trece de acestea, nu este compatibil cu calitatea de membru al federatiei. Si atentie, aici ma refer la cluburi, nu la pescari.
Din tot ceea ce faci, nu putem intelege decat ca nu vrei in federatie cluburile existente (cel putin astea de pe aici) ci vrei numai pustani sau tantalai care sa puna botu' la toate figurile tale.
e normal sa vrea asta...ptr ca "tampitii" astia organizati in actualele cluburi de pescuit,nu vor merge niciodata la federatie cu caciula in mana...poate in momentul in care se vor afilia,vor cere si ei un drept de vot in AG :wink: ...si cand vreo 15-16 de actuali presedinti de cluburi vor avea drept de vot in AG,s-ar putea ca "nea fane" sa dispara din peisaj :wink: , mai repede decat dispare un portofel in autobuzul 139...e mult mai convenabil ca actualii pescari de competitie sa sa afilieze ca persoane fizice la cluburile deja existente in federatie...adica ..cotizantii perfecti :wink: ... fara reprezentant ,fara intrebari,fara cerinte...sigurul lor drept este sa-si plateasca cotizatia,ca de restul "se ocupa" nea fane@ co :wink:
Stefan Popescu scrie:Se vede că habar nu ai. Cluburile nu sunt alcătuite din pescari,ci din persoane care pun în comun și fără drept de restituire, contribuția lor în bani, muncă etc. , pentru a constitui o structură sportivă. Pescarii sportivi sunt persoane aflate într-o relație contractuală (contract sportiv) cu o structură sportivă, legitimați de federație și cuprinși într-un sistem competițional oficial..
cu pescuitul e clar ca nu ai nici o treaba...dar se pare ca ai pierdut orice contact si cu realitatea... cam cine plm crezi vine sa munceasca si sa dea el bani asa moka unui grup de pescari,pe ochi frumosi si pe..pasiune :?:...da exemplu la cluburile cu care te lauzi ca fac aceasta dovada in federatie...cine sant aia care aduc bani de acasa sa sustina actualele cluburi din federatie? termina mai nea caisa..ca tot pe cotizatiile membrilor se sustin cluburile de pescuit...aceeasi marie cu alta palarie , doar ca o sa platesti cotizatia la federatie :wink: ...iar chestia aia cu "pescari sportivi cu contract",cu patroni de cluburi...visezi frumos...asa ceva nu va fi niciodata.....in primul rand incalca statutul cips(si parca si al federatiei?),pescuitul obligatoriu trebuie sa ramana la nivel de amatori...nu va fi niciodata profesionist. :wink:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Stii care este diferenta dintre amator si profesionist sau vorbesti ca sa te afli in treaba?

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”