.Ai participat trimis de niște impostori
Pigulici, inteligentu' bulii, bag sama ca e imposibil pentru tine sa pricepi ca nu conteaza de cine a fost trimis, cata vreme organizatorul competitiei l-a acceptat!
Moderator: gor965
.Ai participat trimis de niște impostori
probabil , dar am facut-o gratis , rolul meu in acea ecuatie nu era sa verific statutul legal al SINGUREI ORGANIZATII care organiza acele competitii ci sa-mi fac treaba in stand , si am facut-o , putini sunt cei care mi-au stat in fata si crede-ma ca nu-i usor , de mute ori aveam halucinatii de oboseala , de sute de ori imi tremura maduva-n oase de frig si de umezeala , am petrecut zeci de nopti la sub 0 grade dar de fiecare data primeam energie si compensa orice sacrificiu rezultatul , trofeul pe care tu acum incerci sa-l blamezi , acesta este trecutul care-l calci tu in picioareStefan Popescu scrie:Ai participat trimis de niște impostori
Din ce in ce mai sincer cacaracteru'Stefan Popescu scrie: Cluburile nu sunt alcătuite din pescari,
Bine maaahStefan Popescu scrie:contribuția lor în bani, muncă etc.,
cluburile nu-s formate din pescari
Asa e, a-tot-stiutorule !!!Stefan Popescu scrie: Cluburile nu sunt alcătuite din pescari, ci din persoane care pun în comun și fără drept de restituire, contribuția lor în bani, muncă etc., pentru a constitui o structură sportivă. Pescarii sportivi sunt persoane aflate într-o relație contractuală (contract sportiv) cu o structură sportivă, legitimați de federație și cuprinși într-un sistem competițional oficial.
Uite cone vorbeste de penibil ...Stefan Popescu scrie:Te cufunzi tot mai mult în penibil.
Impostorule nesimtit, poti sa ne faci si altceva?Stefan Popescu scrie:Deși mă acuzi pe mine că federația vrea banii cluburilor, uiți că tu tai facturi ilegale către alte structuri sportive pentru prestări de servicii de arbitraj, în condițiile în care arbitrii APS sunt niște impostori, nefiind calificați în această profesie. O să mă ocup nițel și de soarta, voastră în condițiile în care vă substituiți atribuțiilor federației.
e normal sa vrea asta...ptr ca "tampitii" astia organizati in actualele cluburi de pescuit,nu vor merge niciodata la federatie cu caciula in mana...poate in momentul in care se vor afilia,vor cere si ei un drept de vot in AGgeorge tomescu scrie:Din tot ceea ce faci, nu putem intelege decat ca nu vrei in federatie cluburile existente (cel putin astea de pe aici) ci vrei numai pustani sau tantalai care sa puna botu' la toate figurile tale.Stefan Popescu scrie: de acum incolo, aici se aplica statutul si regulamentele federatiei. Ce trece de acestea, nu este compatibil cu calitatea de membru al federatiei. Si atentie, aici ma refer la cluburi, nu la pescari.
cu pescuitul e clar ca nu ai nici o treaba...dar se pare ca ai pierdut orice contact si cu realitatea... cam cine plm crezi vine sa munceasca si sa dea el bani asa moka unui grup de pescari,pe ochi frumosi si pe..pasiuneStefan Popescu scrie:Se vede că habar nu ai. Cluburile nu sunt alcătuite din pescari,ci din persoane care pun în comun și fără drept de restituire, contribuția lor în bani, muncă etc. , pentru a constitui o structură sportivă. Pescarii sportivi sunt persoane aflate într-o relație contractuală (contract sportiv) cu o structură sportivă, legitimați de federație și cuprinși într-un sistem competițional oficial..