Liga Profesionista de pescuit la Crap

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Liga Profesionista de pescuit la Crap

Mesaj de EX-UL »

Propun infiintarea unei astfel de Ligi , care sa suplineasca anul viitor concursurile de Campionat Mondial , locatie in care , asa cum observ sa vor prezenta echipe de tineret , samd .
Propun ca in locul concursurilor Open facute pe Tincabesti sa se organizeze , pe bani corespunzatori , 5-6 concursuri anuale , pe diferite balti , in care sa poata participa creme ale pescuitului la crap din Romania , plus alte echipe dornice de afirmare ( dar care isi pot asuma costurile )
In asa fel se cern valorile , unanim recunoscute , si putem contesta si eventualele "calificarile" facute de G6 , pentru ca si asa nu sunt sigur ca la anul viitor Federatia asta va putea bate AGVPS in ceea ce priveste inscrierea in concursul mondial . Eu va avertizez de acum - AGVPS nu va permite NICIODATA , alta reprezentare mondiala a unei federatii nou infiintate ! ( fara acordul lor ) Multi cred ca e simplu , dar nu e asa !
Hai sa selectam elitele si sa lasam la o parte "Daciada" !!!! Si daca facem o elita sa ne mandrim cu ea si chiar daca nu mergem cu ea la Campionatul Mondial , o putem sustine finaciar pentru Cupa Mondiala - pentru ca acolo sunt pescarii adevarati si profesionisti ( joaca pe bani ! )

andrei vladeanu
Veteran

Re: Liga Profesionista de pescuit la Crap

Mesaj de andrei vladeanu »

Val Pangica jr scrie:Propun infiintarea unei astfel de Ligi , care sa suplineasca anul viitor concursurile de Campionat Mondial , locatie in care , asa cum observ sa vor prezenta echipe de tineret , samd .
Propun ca in locul concursurilor Open facute pe Tincabesti sa se organizeze , pe bani corespunzatori , 5-6 concursuri anuale , pe diferite balti , in care sa poata participa creme ale pescuitului la crap din Romania , plus alte echipe dornice de afirmare ( dar care isi pot asuma costurile )
In asa fel se cern valorile , unanim recunoscute , si putem contesta si eventualele "calificarile" facute de G6 , pentru ca si asa nu sunt sigur ca la anul viitor Federatia asta va putea bate AGVPS in ceea ce priveste inscrierea in concursul mondial . Eu va avertizez de acum - AGVPS nu va permite NICIODATA , alta reprezentare mondiala a unei federatii nou infiintate ! ( fara acordul lor ) Multi cred ca e simplu , dar nu e asa !
Hai sa selectam elitele si sa lasam la o parte "Daciada" !!!! Si daca facem o elita sa ne mandrim cu ea si chiar daca nu mergem cu ea la Campionatul Mondial , o putem sustine finaciar pentru Cupa Mondiala - pentru ca acolo sunt pescarii adevarati si profesionisti ( joaca pe bani ! )
nu merge. in urma cu ceva vreme si oana a incercat bagatelizarea campionatelor mondiale. sintagma "daciada" chiar ii apartine. la tentativa de a duce in derizoriu aceasta competitie a renuntat destul de repede, iar CM a redevenit rapid principalul lui obiectiv.
sa nu faci si tu aceeasi greseala.
in alta ordine de idei, "federatia asta" nu si-a propus sa "bata" agvps-ul in ceea ce priveste inscrierea la CM. avem acordul lor, iar inscrierile se vor face prin ei.
"federatia asta" isi propune sa organizeze dupa legea sportului aceasta disciplina: pescuitul competional. si atat.
in fine, ti-as propune sa renunti la idea cu elitele, chiar si la nivel declarativ. irita lumea.
The One Team

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

@Val
Federatia nu a fost creata ca o alternativa.
Eu am discutat inca de anul trecut explicind AGVPSului ca federatia se va ocupa numai de latura sportiva.
Colaborarea va continua, iar inscrierile la CM se vor face tot prin AGVPS.

Propunerea ta de a infiinta o liga, care ce sa faca? nu cred ca ajuta cu ceva pescuitul de competitie. S-ar ajunge la campionate paralele.
De aici apar alte discutii. Care concurs e mai legitim?
Pescarii vor continua sa fie impartiti, iar AGVPS nu va putea inscrie 2 loturi ale RO la CM :lol:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Andrei I
pescar de competitie

Re: Liga Profesionista de pescuit la Crap

Mesaj de Andrei I »

Val Pangica jr scrie: ............ Si daca facem o elita sa ne mandrim cu ea si chiar daca nu mergem cu ea la Campionatul Mondial , o putem sustine finaciar pentru Cupa Mondiala - pentru ca acolo sunt pescarii adevarati si profesionisti ( joaca pe bani ! )

Eu asta cu elitele nu o intleg....PAI NU AVEM ELITE DEJA??? cum se numeste o echipa care ne-a reprezentat ani la randul pe plan international cu rezultate DEOSEBITE? Cum se numeste o echipa care a fost la un pas ..MIC..de a aduce AURUL MONDIAL pentru ROMANIA???!!

Elite avem..pacat ca nu stim sa le pastram!

Hai sa lasam oamenii sa faca o FEDERATIE si sa vedem ce iese...orice noua idee (mai proasta sau mai buna) nu ar face decat sa incurce si mai mult lucrurile.

Andrei I.
Milionar excentric

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Val, de ce nu incerci cu un club sportiv la-nceput, poate ca atunci te-ai mai lasa putin de contestatii si ai adera linistit la federatia ce vrem s-o infiintam...nu de alta, dar am vaga impresie ca bati campii, mai ales ca nu detii destule informatii si totusi te iai in continuare de G6 cu toate ca nu mai exista, ca sa nu mai zic de AGPS, caruia nu vrea nimeni sa-i ia nimic...am observat ca de la o vreme esti cam gica contra cu toata lumea...nu-ti mai convine nimic, ba ca de face Mosaru concurs pe Peris, ba ca cei ceau iesit castigatori la Darvari au dat cu libelule samd...nu te mai recunosc, zau, iar calificarile, nu vad de ce te intereseaza asa de mult cand de fapt tu nici nu participi cu toate ca ai fi putut s-o faci. Te rog sa nu te superi pe mine, mai bine gandestete bine si pe urma ia-ma la-njuraturi daca mai este cazul.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Nini

Mesaj de Nini »

Val ..sa zicem ca se face aceasta liga. Care ar fi dupa parerea ta aceste
balti ??? enumera-mi cateva te rog..si cam la ce costuri te-ai gandit cand ai spus si citez : "plus alte echipe dornice de afirmare ( dar care isi pot asuma costurile ) " .....nu de al ta dar asa pt curiozitatea mea..

ps exista multa "crema" care nu isi poate permite sau depinde la ce costuri te referi

Cu stima si respect,
nini

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”