Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
valiauto68 scrie:P.s. Madaline care sulimanu? Ala de anul trecut? Sau ala de saptamana trecuta?
Marian Constantin scrie:Editia cu nr. 3 a cupei Overten se va defasura in primavara pe Greaca ... se va popula balta cu crap , cu greutati intre 4 si 6 kg ...
probabil va fi primul concurs de pe Greaca in 2014
multumim tuturor pt incurajarecristian505ro scrie:Daca nu prind podiumul cred ca e doar de la nada insuficienta. Parerea mea, nu am vorbit direct cu ei ca sa nu ii deranjez.Asta e, daca s-au taiat, degeaba au talent , daca nu au avut destula nada, deh...stiau ce echipe vin si ce/cata nada au. Altfel sunt crapari buni toti 3, ii cunosc.arsinel scrie:Si ce sa vezi ca nu cred ca au nimerit nici podiuml!cristian505ro scrie:Hai " Bogdaneii" lu' tata, ardeti-i cu talent ! Cand 2 se bat al 3-lea castiga, asta-i !![]()
multumim mary pt tot...Marian Constantin scrie:Felicitari administratiei in frunte cu George Mihaila pentru organizarea concursului ..
Felicitari pentru deliciile culinare , au fost excelente ...
Felicitati Nea Matei pentru arbitraj ..
Felicitari concurentilor si castigatorilor ...
Alex , Furnica si Catalin , asta e , primul loc pierzator , totul e sa sti sa pierzi si sa te intorci cu mai multa determinare ...