Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Topicul lui Popes CUTZU - DAT MOKA

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie:
andrei vladeanu scrie:
Cristi Y scrie:in decembrie este mai dificil , am multa treaba si este mai greu sa ajung in Romania , in schimb daca vrei si poti ne putem vedea joi la Tibi , bodega o tin eu :wink: :wink:
o sa ajungi tu in Romania iarna asta....

ajung maine si stau o saptamana dar 4 zile sunt in delta si mai ajung in 19 noiembrie pentru concursul de la cormoran

invitatia pentru joi ramane deschisa
ok. hai sa ne vedem joi :wink:
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Lideri buni sunt cei care nu traiesc din pescuit si nu vor sa castige bani din asta !

Gen : Florin Carstocea, Vali Vesa, Val Pangica, Oliviu Orhei si lista ar putea continua. Si ar mai fi de luat in calcul si oameni cu experienta in domeniu, fara afaceri in domeniu. SI ma refer la oameni ca Tataie, Cornel Serbu.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Vladut Mateianu scrie:Lideri buni sunt cei care nu traiesc din pescuit si nu vor sa castige bani din asta !

Gen : Florin Carstocea, Vali Vesa, Val Pangica, Oliviu Orhei si lista ar putea continua. Si ar mai fi de luat in calcul si oameni cu experienta in domeniu, fara afaceri in domeniu. SI ma refer la oameni ca Tataie, Cornel Serbu.... :wink:
teoretic.

practic, din toata lista ta nu se implica decat unul. care "trebuie sa transmita mai departe", asta e rolul lui, asa cum ai afirmat. si a carui "misiune" e pe sfarsite, ca sa te citez pana la capat.

prin urmare, cum facem?
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Vladut

ma simt dator sa scriu daca tot se foloseste numele meu aici .
Iti fac o dezvaluire senzationala si vorbesc doar in numele meu , restul nu ma intereseaza .
De ce ar fi interesat unul ca mine , care nu traieste din pescuit , sa devina liderul unui grup care in maxim 2 zile ma umple de cacat , sigur gasesc ei ceva motive ? De ce ar veni cineva sa munceasca ca boul sa organizeze , doar pentru a fi tinta scuipatilor si postarilor la misto de aici ?
Astfel de lideri nu or sa fie niciodata . Si de aceea lucrurile nu se fac profesionist . Eu odata m-am implicat , cred ca am facut ceva treaba si mi-am umplut personalitatea de scuipati . Mersi frumos , nu ma mai intereseaza .
Vrei nu vrei , trebuie sa accepti ca cineva care isi asuma prima pagina a discutiilor dintre pescari , trebuie sa aiba un interes care sa il faca sa reziste presiunii si permanentelor certuri .
Important este sa il cautati pe ala cu interesele cele mai acceptabile .

Cu drag .

andrei vladeanu
Veteran

Val scrie: Important este sa il cautati pe ala cu interesele cele mai acceptabile .
iar apoi sa ziceti - HABEMUS PAPAM

:)
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Am mai scris eu odata si nu am veleitati de despot , nici macar iluminat . In Romania si particular in lumea crapista se simte nevoia de bici ! Autoritatea lipseste cu desavarsire si mai mult decit asta , obisnuita de a respecta autoritatea este nula !

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:iar apoi sa ziceti - HABEMUS PAPAM
pana una alta HABEMUS unul care vrea sa " papam " :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

body scrie:Sa intelegem ca Iarna e un sfetnic bun!!!

Radu Badica
Imi place postarea ta Radule , pentru ca situatia este gordiana . Diplomatia si trecerea timpului , fara inflamari si cuvinte mari , fara tabere pro si contra ....prin cultivarea ambelor cai de dezvoltare viitoare a competitiei , tatonind si ici si colo , oferind si Federatiei ceva material de lucru ( chiar si echipe secunde ) in contrapartida cu sporirea autoritatii pescarilor in fata AGVPS , samd ....asta sunt dupa mine strategii castigatoare . Razboiae de astea mediatice , gen Can - Can , sunt pierdere de vreme si f...e de vant .

Cu drag ,

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Am mai scris eu odata si nu am veleitati de despot , nici macar iluminat . In Romania si particular in lumea crapista se simte nevoia de bici ! Autoritatea lipseste cu desavarsire si mai mult decit asta , obisnuita de a respecta autoritatea este nula !
pai asta este de fapt o problema nationala acuta , libertatea a fost gresit inteleasa , asta pe o parte , pe alta parte spiritului latin nu prea i se potriveste " democratia " , creaza anarhie si puturosenie , apoi se adevereste afirmatia lui Goya " somnul ratiunii naste monstrii " , vezi fenomenul popescu

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

ce si-a luat-o fane :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”