Moderator: gor965
si mai multa sa mi dau seama ca nea nicu il baga inaintare si la crap...Val scrie:@Andrei
ai suficienta minte in cap sa realizezi ca o poza de protocol e una , si ilegalitatea e alta .
Si mai putina sa iti dai seama ca nu il ajuta ..... La ce folos .... legea e lege ...si nimeni nu o misca ...asa este pe unde ma invart eu . Imaginea este una si uite ca pe Vladut il ajuta sa vinda 300 kg de nada , cu scuze de rigoare ca am pus 3 kg ....dar e comerciala treaba , fara miez in spate .andrei vladeanu scrie:si mai multa sa mi dau seama ca nea nicu il baga inaintare si la crap...Val scrie:@Andrei
ai suficienta minte in cap sa realizezi ca o poza de protocol e una , si ilegalitatea e alta .
din pacate, val, prin lumea crapului nu prea fost lege. numai tocmeala.Val scrie:Si mai putina sa iti dai seama ca nu il ajuta ..... La ce folos .... legea e lege ...si nimeni nu o misca ...asa este pe unde ma invart eu .andrei vladeanu scrie:si mai multa sa mi dau seama ca nea nicu il baga inaintare si la crap...Val scrie:@Andrei