CUPA CORBU LAKE: 17 - 20 octombrie 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: CUPA CORBU LAKE: 17 - 20 octombrie 2013

Mesaj de Bogdan Dragan »

petre iulian scrie:I/am atras atentia pt. asfel de postari si eu si George .(tocmai asta discutam pe privat in cadrul clubului )
Scuzee pt. unele postari mai acide :wink:
Noi suntem prieteni si vom fi mereu :wink:

ps. nu sunt nici de acord cu replicile acide Bogdane :wink:(" s-au pishat pe tine...de la inaltime!")....

Iulica, sti prea bine ca nu am nimic personal cu nimeni de la voi din club, cu atat mai putin cu tine, Pompi, Dan, George, etc. dar acest Arsinel a intins coarda rau de tot si nu am putut trece peste chestia asta. Numai eu stiu cat am muncit pt aceste rezultate. Sper ca ma intelegi si stiu ca o sa-mi dai dreptate la catde bine te cunosc eu. Replica mea acida vine dupa replicile lui deplasate care le are pe minim 3 topicuri. Si voi veti ramane mereu in sufletul meu!

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Neacsu Mircea scrie:Ai fost cap de sector indirect si din experienta ta asa ceva nu se iarta iar cu arsinel cred ca a postat aiurea din prea nult exces de adrenalina sau incostienta stiind ca tie ti sr spune maimutoiu a generalizat si a iesit un kkt de exprimare
Ai perfecta dreptate, dar mai vorbiti si voi cu oamenii vostri ca unul ca asta poate atrage antipati clubului.
Vad ca mereu zici ca am avut loc bun :D , si la cupa Carpina am avut loc bun? Cand castigati voi nu mai este locul bun? :lol:
Hai sa lasam gluma la o parte, concursurile se castiga datorita unui cumul de factori....loc, strategie, experienta, nada. De data asta ca si de alte dati factorii astia au fost de partea noastra. Sa nu mai vorbim de nada...ca voi o cunoasteti prea bine! :wink:

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Problema a fost rezolvata. A fost o neintelegere din exprimare.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

arsinel scrie:Problema a fost rezolvata. A fost o neintelegere din exprimare.
Arsinele, lasa mangleala si mai bine bine pe viitor fi mai atent la exprimari, aplaudacii au si ei rostul lor , dar nu sa sara calul....

PS Si mai era unul acelasi stil, imi scapa cum il chema... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

Bogdan Dragan scrie:
Neacsu Mircea scrie:Ai fost cap de sector indirect si din experienta ta asa ceva nu se iarta iar cu arsinel cred ca a postat aiurea din prea nult exces de adrenalina sau incostienta stiind ca tie ti sr spune maimutoiu a generalizat si a iesit un kkt de exprimare
Ai perfecta dreptate, dar mai vorbiti si voi cu oamenii vostri ca unul ca asta poate atrage antipati clubului.
Vad ca mereu zici ca am avut loc bun :D , si la cupa Carpina am avut loc bun? Cand castigati voi nu mai este locul bun? :lol:
Hai sa lasam gluma la o parte, concursurile se castiga datorita unui cumul de factori....loc, strategie, experienta, nada. De data asta ca si de alte dati factorii astia au fost de partea noastra. Sa nu mai vorbim de nada...ca voi o cunoasteti prea bine! :wink:
LA MOARA TE PUN PE TINE SA TRAGI IN LOCUL MEU CA LA TOATE 3 ( 2 corbu si Magura) ai TRAS NUMAI TU :D
cum ai spus si tu si sunt PERFECT DE ACORD CU TINE citat norocul tine cu cei puternici si ai tot rspectul meu jos palaria in fata ta
Vice Campion National 2014

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”