Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Eu am cyfish 2 man si intr-adevar este mare, are foarte multe modalitati de a il intinde. Grija la fermoarele de la usa pentru ca daca ti usa intinsa incep sa cedeze dupa 5-6 partide. De cand tin cuiele de la usa mai apropiate nu am mai avut probleme.thunder296 scrie:intre timp am gasit si inaltimile
1.35m la 1 man respectiv 1.45m la 2 man
ramane deci daca poate sa-mi spuna cineva cel de 1 man cu a=2.35, l=2.8m pot baga in el doua paturi?
thunder296 scrie:intre timp am gasit si inaltimile
1.35m la 1 man respectiv 1.45m la 2 man
ramane deci daca poate sa-mi spuna cineva cel de 1 man cu a=2.35, l=2.8m pot baga in el doua paturi?
la asta m-am gandit si eu, pe timp de vara isi face aerisirea k-lumea?Ungureanu Bogdan scrie:neaparat tine cont ca chub-ul nu are ferestre decat cea de la usa, lucru ce nu il inteleg la un asemenea cort, dar ma rog ,in rest super.
Ai MP.thunder296 scrie:la asta m-am gandit si eu, pe timp de vara isi face aerisirea k-lumea?Ungureanu Bogdan scrie:neaparat tine cont ca chub-ul nu are ferestre decat cea de la usa, lucru ce nu il inteleg la un asemenea cort, dar ma rog ,in rest super.
MK2 2 man dupa cum am zis il iau de nou complet la 1400 ron, tot in acesti bani as putea lua si Navigatorul XL ( asta daca il prind la promotii, si asta are mai multe ferestre), diferentele de dimensiuni ( putin mai mari la navigator) nu ma intereseaza prea mult, adica imi sunt arhi-suficiente cele de la Chub, intrebarea este care o fi mai de calitate , Chub-ul sau Senzorul?
gresesc daca zic ca Chubul?
poti sa cumperi cu incredere navigatorul 2 de la senzor.o sa vezi ca nu iti trebuie altceva.ce vijelii m-au prins pe mine cu el...ce ploi si nici macar o picatura.daca mai are si winter ar fi super.thunder296 scrie:la asta m-am gandit si eu, pe timp de vara isi face aerisirea k-lumea?Ungureanu Bogdan scrie:neaparat tine cont ca chub-ul nu are ferestre decat cea de la usa, lucru ce nu il inteleg la un asemenea cort, dar ma rog ,in rest super.
MK2 2 man dupa cum am zis il iau de nou complet la 1400 ron, tot in acesti bani as putea lua si Navigatorul XL ( asta daca il prind la promotii, si asta are mai multe ferestre), diferentele de dimensiuni ( putin mai mari la navigator) nu ma intereseaza prea mult, adica imi sunt arhi-suficiente cele de la Chub, intrebarea este care o fi mai de calitate , Chub-ul sau Senzorul?
gresesc daca zic ca Chubul?