sa intelegem ca nu s-a prins nimic in navodflorian scrie:ceva informatii?bogdanstate scrie:maine se baga navodul si vom vedea daca mai sunt pesti sau i-au furat paznicii si administratorii pe toti ! va tin la curent voi fi acolo !

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
sa intelegem ca nu s-a prins nimic in navodflorian scrie:ceva informatii?bogdanstate scrie:maine se baga navodul si vom vedea daca mai sunt pesti sau i-au furat paznicii si administratorii pe toti ! va tin la curent voi fi acolo !
nu am mai ajuns din pacate, dar in urma discutilor cu mai multi pescari am aflat si alte furaciuni , in special cu localnici cu plasele mana-n mana cu paza. balta cred ca ar trebui populata masiv in primavara, daca se vrea continuarea pescuitului sportiv !bogdanstate scrie:maine se baga navodul si vom vedea daca mai sunt pesti sau i-au furat paznicii si administratorii pe toti ! va tin la curent voi fi acolo !
Daca se dorea se luau masuri de cand se tipa pe forum...iar pe private cu nume, date si dovezi clare...si nu au fost luate masurile necesarevaliauto68 scrie:Daca iar sant doar supozitii si zvonuri fara dovezi clare ,probabil ca lucrurile vor merge in continuare pe aceeasi linie...
Daca ai aflat tu de la "niste pescari" probabil ca a aflat ,sau deja stia, si patronul baltii si veti vedea masurile care se vor lua, daca se va dori ca balta sa revina in circuitul baltilor cu renume, eventual un loc unde se vor organiza iar concursuri in viitor.
E greu sa gasesti oameni care sa fie de incredere si sa-si petreaca tot timpul in lupta cu hotii!
am tras un semnal de alarma de pe 8 iunie .... pacat de ce a fost acolo ... chiar imi placea balta aia de competitiiStoica dragos scrie:mare grija la securitate ....se cara peste intr-o veselie din sulimanu ....daca se tine in ritmul asta intr-un an o sa fie ce a fost inainte sa vina dan marinita .... nu vorbesc din necunostinta de cauza ...
Asa este ne placea la toti balta .Dar foarte probabil nu si-a spus inca ultimul cuvantStoica dragos scrie:am tras un semnal de alarma de pe 8 iunie .... pacat de ce a fost acolo ... chiar imi placea balta aia de competitiiStoica dragos scrie:mare grija la securitate ....se cara peste intr-o veselie din sulimanu ....daca se tine in ritmul asta intr-un an o sa fie ce a fost inainte sa vina dan marinita .... nu vorbesc din necunostinta de cauza ...