Ajutor alegere cort

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

George Balan

Re: Ajutor alegere cort

Mesaj de George Balan »

Direct Navigator 2 de la Senzor, nu am ce sa-i reprosez si il am de 2 ani. Plus ca ma ajuta mult si faptul ca garantia o am pe loc, la depozitul lor din Bucuresti !

osc1or
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de osc1or »

Eu am comandor, l-am folosit si vara la 40 grade ca umbrar. E super mare, super incapator, super aerisit!
Ca dezavantaj, e foarte mare pliat si destul de greu dar pe mine nu ma deranjeaza foarte tare acest aspect. Ce ma deranjeaza intr-adevar este ca nu se potriveste groundsheet-ul foarte bine.
Critic echilibrat

thunder296

Mesaj de thunder296 »

osc1or scrie:Eu am comandor, l-am folosit si vara la 40 grade ca umbrar. E super mare, super incapator, super aerisit!
Ca dezavantaj, e foarte mare pliat si destul de greu dar pe mine nu ma deranjeaza foarte tare acest aspect. Ce ma deranjeaza intr-adevar este ca nu se potriveste groundsheet-ul foarte bine.

Comandorul da, e foarte mare, mult prea mare pentru un "micut" ca mine...chiar nu as avea ce sa fac cu el.
multi au avut plangeri in acest sens cu corturile de la S...., cum ca groundsheetul e prea mic...acum nu stiu ce sa zic, oricum ma gandesc ca daca nu ar fi fost detasabil groundsheetul, nu ar mai fi fost probleme de genul. Pe de alta parte, un cort cu groundsheet detasabil e mai usor de fabricat si iti da si poibilitatea sa-l folosesti doar cand ai nevoie ( avantaje si dezavantaje).

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

thunder296 scrie: multi au avut plangeri in acest sens cu corturile de la S...., cum ca groundsheetul e prea mic...acum nu stiu ce sa zic, oricum ma gandesc ca daca nu ar fi fost detasabil groundsheetul, nu ar mai fi fost probleme de genul. Pe de alta parte, un cort cu groundsheet detasabil e mai usor de fabricat si iti da si poibilitatea sa-l folosesti doar cand ai nevoie ( avantaje si dezavantaje).
Poti sa scri Senzor, nu este nicio problema ! :D Corturile de la Senzor au reusit in numai 4 ani sa fie cele mai numeroase printre pescarii romani, ceea ce ne bucura si ne face sa continuam imbunatatirea produselor si extinderea gamei. Apropo, anul acesta am vandut peste 200 de corturi Navigator 2, problemele intampinate la garantii fiind minore.

PS Acum vin de la Cupa Iernii de la Moara Vlasiei. Jumatate dintre corturi sunt de la Senzor.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

thunder296

Mesaj de thunder296 »

Vladut Mateianu scrie:
thunder296 scrie: multi au avut plangeri in acest sens cu corturile de la S...., cum ca groundsheetul e prea mic...acum nu stiu ce sa zic, oricum ma gandesc ca daca nu ar fi fost detasabil groundsheetul, nu ar mai fi fost probleme de genul. Pe de alta parte, un cort cu groundsheet detasabil e mai usor de fabricat si iti da si poibilitatea sa-l folosesti doar cand ai nevoie ( avantaje si dezavantaje).
Poti sa scri Senzor, nu este nicio problema ! :D Corturile de la Senzor au reusit in numai 4 ani sa fie cele mai numeroase printre pescarii romani, ceea ce ne bucura si ne face sa continuam imbunatatirea produselor si extinderea gamei. Apropo, anul acesta am vandut peste 200 de corturi Navigator 2, problemele intampinate la garantii fiind minore.

PS Acum vin de la Cupa Iernii de la Moara Vlasiei. Jumatate dintre corturi sunt de la Senzor.... :wink:

foarte corect, si cred ca este cel mai vandut cort in Romania de cand a aparut, si tot asa mai zic ca raportul calitate/pret il recomanda clar, in plus de asta cum zici si tu , e fain ca poti rezolva cu garantia sau eventualele reparatii local.
eu am expus o problema care a fost ridicata de mai multi posesori ai cortului.
ce sa zic Vladut, vanzari cat mai multe in continuare.

thunder296

Mesaj de thunder296 »

imi spune cineva , daca stie sau care are, Cyfish-ul 2 man de la Chub , are ferestre de aerisire langa usa de intrare, sau e doar usa?
ca in pozele de pe net nu se vede
multumesc

nit_matias
Pescar de competitie

Ajutor alegere cort

Mesaj de nit_matias »

Are doar usa
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

nu ti-am spus si eu ca are doar usa???
catch&release

thunder296

Mesaj de thunder296 »

Ungureanu Bogdan scrie:nu ti-am spus si eu ca are doar usa???
vroiam sa fiu sigur, ca am gasit pe net un anunt sub numele de Cyfish si cortul avea ferestre la intrare, si mie mi s-a parut curios , il dadea cu 660 ron cu tot cu winterskin, dar cu winterskinul pus pe el ramanea veranda , ceea ce iar a fost curios.

deci, ce cort preferati din cele mentionate? :)

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

Ar fi bine sa astepti si sa vezi si noul cort Jrc Contact.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”