Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
osc1or scrie:Eu am comandor, l-am folosit si vara la 40 grade ca umbrar. E super mare, super incapator, super aerisit!
Ca dezavantaj, e foarte mare pliat si destul de greu dar pe mine nu ma deranjeaza foarte tare acest aspect. Ce ma deranjeaza intr-adevar este ca nu se potriveste groundsheet-ul foarte bine.
Poti sa scri Senzor, nu este nicio problema !thunder296 scrie: multi au avut plangeri in acest sens cu corturile de la S...., cum ca groundsheetul e prea mic...acum nu stiu ce sa zic, oricum ma gandesc ca daca nu ar fi fost detasabil groundsheetul, nu ar mai fi fost probleme de genul. Pe de alta parte, un cort cu groundsheet detasabil e mai usor de fabricat si iti da si poibilitatea sa-l folosesti doar cand ai nevoie ( avantaje si dezavantaje).
Vladut Mateianu scrie:Poti sa scri Senzor, nu este nicio problema !thunder296 scrie: multi au avut plangeri in acest sens cu corturile de la S...., cum ca groundsheetul e prea mic...acum nu stiu ce sa zic, oricum ma gandesc ca daca nu ar fi fost detasabil groundsheetul, nu ar mai fi fost probleme de genul. Pe de alta parte, un cort cu groundsheet detasabil e mai usor de fabricat si iti da si poibilitatea sa-l folosesti doar cand ai nevoie ( avantaje si dezavantaje).Corturile de la Senzor au reusit in numai 4 ani sa fie cele mai numeroase printre pescarii romani, ceea ce ne bucura si ne face sa continuam imbunatatirea produselor si extinderea gamei. Apropo, anul acesta am vandut peste 200 de corturi Navigator 2, problemele intampinate la garantii fiind minore.
PS Acum vin de la Cupa Iernii de la Moara Vlasiei. Jumatate dintre corturi sunt de la Senzor....
vroiam sa fiu sigur, ca am gasit pe net un anunt sub numele de Cyfish si cortul avea ferestre la intrare, si mie mi s-a parut curios , il dadea cu 660 ron cu tot cu winterskin, dar cu winterskinul pus pe el ramanea veranda , ceea ce iar a fost curios.Ungureanu Bogdan scrie:nu ti-am spus si eu ca are doar usa???