Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Nu ma supar,eu doar am spus ca Tancabestiul nu mai este balta ptr cantitate,au fost concursuri in care in 72 ore au existat echipe cu 2,3 pesti.Remus Munteanu scrie:@Milly
Fara sa te superi pe mine,dar la ultimile concursuri cam toata lumea a fost nemultumita de clasamentul pe calitate..
Mergi tu la un concurs pe un loc din zona Cantar......Av 3 si bate Pilhanul ,Av1 sau ce loc vrei tu de la plaur la pesti mari.
Daca reusesti,esti tare...
nae,ai ceva cu mine?sau vorbesti de altcineva?popescu59 scrie:Vladut ne poti spune cine va organiza concursurile despre care vorbesti ??? Am recitit multe postari ale tale in care ne ameninti ca din 2014 ai terminat cu concursurile, deci ??? S-au testezi piata sa vezi daca se mai merita ? Nu te lua dupa anumite promisiuni ale unora care aici se declara participanti . Stii foarte bine prin ce ai trecut la citeva concursuri in care ai avut incredere in oameni si promisiunile lor .
Concursurile CS Senior Crap vor fi organizate de catre tandemul George Slave-George Iorga, de promovare insa ma voi ocupa tot eu, nu ma dor degetele sa postez in timpul liber...popescu59 scrie:Vladut ne poti spune cine va organiza concursurile despre care vorbesti ??? Am recitit multe postari ale tale in care ne ameninti ca din 2014 ai terminat cu concursurile, deci ??? S-au testezi piata sa vezi daca se mai merita ? Nu te lua dupa anumite promisiuni ale unora care aici se declara participanti . Stii foarte bine prin ce ai trecut la citeva concursuri in care ai avut incredere in oameni si promisiunile lor .
Eugen, eu nu consider ca aceste date trebuie publicate, si eu sunt client Cora, dar nu cer transparenta asupra preturilor de achizitie al produselor....eugen dragnea scrie:Eu intentionez sa particip la cat mai multe concursuri in 2014 dar am o "mica " retinere legata de transparenta,inteleg ca organizatorul trebuie sa castige si ca nu face munca patriotica dar o competitie ar trebui sa contina urmatoarele date:
-taxa balta (maxim 75% din costul tuturor standurilor pentru week-end si max.50% pentru cursul saptamanii in conditiile in care se plateste un avans dinaintea inceperii sezonului si exista garantia rezervarii)
-cost cupe,arbitrii,recuzita,logistica,indirecte etc.
-premii in bani (cel putin 50% din valoarea taxei)
-premii sponsori (clare,certe si neexpirate)
-profit organizator (cat doreste !)
In speranta ca nu am iritat astept si un raspuns pertinent si explicit in aceasta privinta.