Intrebare Crapmania 2014

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Cristian Stanoi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Intrebare Crapmania 2014

Mesaj de Cristian Stanoi »

Foarte buna ideea cu mai putine echipe in concurs chiar daca taxa este mai mare. La Crapmania cred daca va fi cu schimbare de stand si 3 sectoare ar trebui sa iei in considerare in jur de 44 de ore pe stand pentru a da sanse egale tuturor. Atat pentru Moara cat si pentru Tancabesti numarul ideal de echipe este 24 dupa parerea mea.

Sent from my LG-E610 using Xparent Green Tapatalk 2
Clubul Sportiv Green Lake

MILLY

Mesaj de MILLY »

parerea mea este ca Tancabestiul nu mai este o balta de cantitate
eu cred ca cu cat sumele cresc dispare si placerea de a mai pescui,eu cred ca regulamentul de anul trecut e perfect,taxa de 2500 premii pe trei sectoare fiecare isi face strtegia in 4 zile de concurs cum doreste.
Cu cit cresc premiile cu atat intervin alte discutii.....
sa nu iutam Cupa Seniorilor de anul acesta cand au lipsit 3 echipe iar banii sau oprit din banii de premii,cand normal era ca se imparta paguba pe din doua.
Si ultimul lucru dar si cel mai important sunt banii care in tara noastra cam dispar,ai vazut Vladut ca nr competitorilor scad in fiecare an
TU DECIZI CE SI CUM CA ESTI NR 1 IN ORGANIZAREA DE COMPETITII,DAR SA GANDESTI SI PTR SARACI SI PTR CEI MAI POTENTI FINANCIAR LA FEL.

Toate bune si sa auzim numai de bine
SILVIAN DUMITRESCU
CARP LEGION

Pescar de competitie

"E mai bine sa esuezi in conditii normale
decat sa reusesti prin frauda"

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Eu intentionez sa particip la cat mai multe concursuri in 2014 dar am o "mica " retinere legata de transparenta,inteleg ca organizatorul trebuie sa castige si ca nu face munca patriotica dar o competitie ar trebui sa contina urmatoarele date:
-taxa balta (maxim 75% din costul tuturor standurilor pentru week-end si max.50% pentru cursul saptamanii in conditiile in care se plateste un avans dinaintea inceperii sezonului si exista garantia rezervarii)
-cost cupe,arbitrii,recuzita,logistica,indirecte etc.
-premii in bani (cel putin 50% din valoarea taxei)
-premii sponsori (clare,certe si neexpirate)
-profit organizator (cat doreste !)
In speranta ca nu am iritat astept si un raspuns pertinent si explicit in aceasta privinta. :wink:
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

@Milly
Fara sa te superi pe mine,dar la ultimile concursuri cam toata lumea a fost nemultumita de clasamentul pe calitate..
Mergi tu la un concurs pe un loc din zona Cantar......Av 3 si bate Pilhanul ,Av1 sau ce loc vrei tu de la plaur la pesti mari.
Daca reusesti,esti tare...

MILLY

Mesaj de MILLY »

Remus Munteanu scrie:@Milly
Fara sa te superi pe mine,dar la ultimile concursuri cam toata lumea a fost nemultumita de clasamentul pe calitate..
Mergi tu la un concurs pe un loc din zona Cantar......Av 3 si bate Pilhanul ,Av1 sau ce loc vrei tu de la plaur la pesti mari.
Daca reusesti,esti tare...
Nu ma supar,eu doar am spus ca Tancabestiul nu mai este balta ptr cantitate,au fost concursuri in care in 72 ore au existat echipe cu 2,3 pesti.
SILVIAN DUMITRESCU
CARP LEGION

Pescar de competitie

"E mai bine sa esuezi in conditii normale
decat sa reusesti prin frauda"

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Vladut ne poti spune cine va organiza concursurile despre care vorbesti ??? Am recitit multe postari ale tale in care ne ameninti ca din 2014 ai terminat cu concursurile, deci ??? S-au testezi piata sa vezi daca se mai merita ? Nu te lua dupa anumite promisiuni ale unora care aici se declara participanti . Stii foarte bine prin ce ai trecut la citeva concursuri in care ai avut incredere in oameni si promisiunile lor .

dani dan
Pescar de competitie

Mesaj de dani dan »

popescu59 scrie:Vladut ne poti spune cine va organiza concursurile despre care vorbesti ??? Am recitit multe postari ale tale in care ne ameninti ca din 2014 ai terminat cu concursurile, deci ??? S-au testezi piata sa vezi daca se mai merita ? Nu te lua dupa anumite promisiuni ale unora care aici se declara participanti . Stii foarte bine prin ce ai trecut la citeva concursuri in care ai avut incredere in oameni si promisiunile lor .
nae,ai ceva cu mine?sau vorbesti de altcineva?
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

popescu59 scrie:Vladut ne poti spune cine va organiza concursurile despre care vorbesti ??? Am recitit multe postari ale tale in care ne ameninti ca din 2014 ai terminat cu concursurile, deci ??? S-au testezi piata sa vezi daca se mai merita ? Nu te lua dupa anumite promisiuni ale unora care aici se declara participanti . Stii foarte bine prin ce ai trecut la citeva concursuri in care ai avut incredere in oameni si promisiunile lor .
Concursurile CS Senior Crap vor fi organizate de catre tandemul George Slave-George Iorga, de promovare insa ma voi ocupa tot eu, nu ma dor degetele sa postez in timpul liber... :wink:

Nu testez nicio piata, concursurile Cupa Primaverii si Crapmania se vor desfasura cu casa plina, indiferent de taxa.
Totusi, pe mine ma intereseaza parerile pescarilor participanti, voi tine cont mereu de ele ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

eugen dragnea scrie:Eu intentionez sa particip la cat mai multe concursuri in 2014 dar am o "mica " retinere legata de transparenta,inteleg ca organizatorul trebuie sa castige si ca nu face munca patriotica dar o competitie ar trebui sa contina urmatoarele date:
-taxa balta (maxim 75% din costul tuturor standurilor pentru week-end si max.50% pentru cursul saptamanii in conditiile in care se plateste un avans dinaintea inceperii sezonului si exista garantia rezervarii)
-cost cupe,arbitrii,recuzita,logistica,indirecte etc.
-premii in bani (cel putin 50% din valoarea taxei)
-premii sponsori (clare,certe si neexpirate)
-profit organizator (cat doreste !)
In speranta ca nu am iritat astept si un raspuns pertinent si explicit in aceasta privinta. :wink:
Eugen, eu nu consider ca aceste date trebuie publicate, si eu sunt client Cora, dar nu cer transparenta asupra preturilor de achizitie al produselor.... :D

Totusi, ca sa -ti faci niste idei, uite cam cum stau lucrurile :
- taxa balta nu o stabileste organizatorul, ci proprietarul baltii, asa ca aici nu depinde de mine...
-cost cupe : in general, intre 2500 si 4500 lei (cu sectoare) dar au existat si concursuri unde doar cupele de locul 1 au costat 8100 lei !(crapmania editia 10) Plus banner si diplome...
- arbitrii : in medie sunt 7 arbitrii / concurs (de la anul vor fi 9) , iar ptr 4 zile un arbitru primeste in jur de 600 lei. La care nu uita sa adaugi transport, mancare, diverse. Plus 16% impozit pe profit, platit de catre club.
-logistica : in medie , 1000-2000 lei/concurs.
-premii sponsori : nu organizatorul stabileste ce va da sponsorul si nici calitatea produselor. Dar , in general, concursurile mici sunt cu premii de la sponsori, aici vb de concursuri cu premii in bani !
- tarif club organizator : in medie, 3000 lei/concurs. (motivul ptr care si am renuntat eu sa mai organizez, consider ca este prea multa munca ptr aceasta suma, plus o gramada de pescari care te invidiaza..)
- premiile : restul din incasari, dar sa nu uitam ca toate premiile trebuiesc impozitate cu 16%, direct la sursa.

Sper ca acum ai inteles mecanismul, astept sa te vad pe liste ptr 2014...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

claudiupascu

Mesaj de claudiupascu »

Nu stiu inca daca voi participa la anul la concurs din motive obiective dar ptr.ca am participat la ultimele cinci as vrea sa-mi spun si eu parerea daca nu e cu suparare.
Parerea mea este ca musai trebuie cantitate si calitate .Legat de taxa, 5000 e putin cam mare ptr.premiile ce se vor da , jocul devenind periculos :wink: Legat de echipe maxim 24 ptr.a da sanse aproximativ tuturor.Nu se poate face cu schimbare de locuri ptr.ca doua sect.pe Tancabesti echilibrate nu vor fi niciodata, iar trei cu schimbare la 22 de ore...Daca se schimba la 44 de ore deja vorbim de alt concurs cu alte costuri.Acum as vrea Vladut sa-ti spun cum as face eu.24 echipe , 3000 taxa, 4 sectoare care vor fi sigur echilibrate.Daca costurile concursului ar fi de maxim 30000,atunci fondul de premiere in bani ar fi de 42 000, repartizat astfel.Locurile 1 pe sector 5000, loc 2 si 3 premii sponsori (daca vor fi).Loc 1 pe balta 20 000 plus cei 5000 de la sect.fac 25000 care e super motivant si cu sanse aproximativ ptr.toti concurentii.Asta e parerea mea si sper ca nu te-ai suparat ca am facut calculul la premii dar ai fost transparent tot timpul legat de costuri astfel ca oricine stie cat costa o cupa sau renumeratia arbitrilor.Daca per total cost.concursului depaseste 30000 de lei se mai poate adauga la taxa 200 lei.
PS. Captura 2000, uitasem.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”