Free Spirit Hi-S200 vs. Century FMJ vs. Harrison Torrix

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Încuiat
Adrian B
Puncte: 0

Mesaj de Adrian B »

@ andrei vladeanu

Imi poti spune in ce numar ai scris Amagiri la pescuit - Decalogul unui negustor de iluzii crapiste - revista AVP ? Sau un link unde pot sa-l citesc si eu? Sau daca ai posibilitatea sa mi-l atasezi pe privat.

Hi-S200 se rupe? Dovezi? Un link intr-o revista respectabila in care scrie asa ceva?

@ cristi y
Da-mi si mie sa citesc undeva ca Hi-S e facut in China pt. ca eu nu te cred. Eu stiu asa: Crap Tamer si seria E sunt facute in Koreea iar seria S si Hi-S in Japonia. Intr-adevar Japonia si China sunt in acelasi continent - ASIA, insa diferenta tehnologica intre aceste tari este exact diferenta intre Echipa Senzor si echipa mea de la bloc.

@marinarul
Intai auzi lucruri super despre Hi-S. Gasesti oameni de bun simt (Vali Vesta) care te invita sa faci o aruncare cu ele. Apoi, auzi ca nu se incarca cu 100g si ca la 140g se rup. Apoi nu esti "ascultator", inainte erai. Apoi sunt "pari" frate. Apoi il iei peste picior pe brabumarius. Dezolant...

Scriu vorbelea astea nu pt ca vreau sa ma bag in seama si nici nu vreau sa intru in polemici. Stiu cum eram eu acum un an...cand nu staim ce scule sa-mi iau, eram intr-o ceata foarte mare si ma loveam de acelasi conflict de interese.

In aceste situatii recomand site-urile din Anglia.

ps. la concursul de casting organizat de aquaservice primele 2 locuri:
Hi-S 200 - 221m
FMJ - 201m
Catch and Release

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

@adrian B

revistele respectabile se cumpara, nu se transmit sub forma de linkuri sau mesaje private. mai mult, eu n-am ce dovezi sa dau la ceva ce nu am afirmat niciodata.

afirm insa a 1000 oara:
clasamentul concursului de casting nu spune aproape nimic in ceea ce priveste lanseta. 90% este tehnica aruncarii si pregatirea echipamentului.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Adrian B scrie:(...) eram intr-o ceata foarte mare si ma loveam de acelasi conflict de interese.

In aceste situatii recomand site-urile din Anglia. (...)
ai impresia ca site-urile din Anglia nu sunt in aceeasi situatie?!? :wink:
fir intins alaturi de echipa ta de la bloc! :D
The One Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

andrei vladeanu scrie:@adrian B

afirm insa a 1000 oara:
clasamentul concursului de casting nu spune aproape nimic in ceea ce priveste lanseta. 90% este tehnica aruncarii si pregatirea echipamentului.
Cand au venit englezii la Tancabesti am aruncat si eu cu un bat nici nu ii mai spun numele dar era unul din cele considerate high-end...acelasi bat cu care arunca si Silviu Florescu...beneficiind deci de acelasi bat aceeasi mulineta, de toata teoria direct de la Silviu, chiar si de asezarea inaintasului pe tambur de catre Silviu..am facut si eu ceva aruncari...cred ca cea mai buna a fost max 70% din cat a aruncat Silviu fara sa se forteze.

De ce oare MARK la demonstratia de la Bucuresti nu a lasat pe nimeni sa arunce?? oare pt ca in mintea tuturor era ...."PAI NORMAL FRATE>>>CU BETELE ALE DE 17 mil SI EU DAU ASA"....iar daca ar fi aruncat cineva ar fi fost clar ca nu betele erau "vinovate" de performanta ..ci Mark insusi !

Nu mai vorbesc despre pregatirea echipamentului...gresat fire si inele, nod perfect asezat pe tambur...etc..

@Marius
Marius hai ca dau eu cu tine pariul ca sa ne aflam in treaba :)) dar eu dau cu germina si arunc cu spatele la balta stand intr-un picior cu o cota de 2:1 :))

Andrei I.
Milionar excentric

Adrian B

Mesaj de Adrian B »

@andrei

revistele respectabile se cumpara ai dreptate, mie imi e mai greu sa le cumpar din strainatate. Te rugam doar sa-mi spui in ce nr. AVP ai scris acel articol pt a-l citi si eu. Eu doar de un an cumpar avp-ul si tot de atunci incerc sa pescuiesc la crap si sa invat. Intotdeauna si pt oricine exista un inceput. Inceputul meu a fost acum un an...asta nu inseamna ca nu ma intereseaza materiale bune scrise de mai mult timp.

ai impresia ca site-urile din Anglia nu sunt in aceeasi situatie?!?

nu, pt ca tim paisley sau steve briggs nu au declarat niciodata ca venture sunt de rahat sau free spirit de 2 bani. Iar proprietarii magazinelor din Anglia se abtin de la a face comentarii, cu atat mai mult comantarii denigratoare produselor comercializate de concurenta, etc.

vis a vis de concursul aquaservice se presupune ca acolo au participat dintre cei mai buni in ce priveste tehnica de casting cat si in ceea ce priveste pregatirea echipamentului. Se spune ca joci mai bine fotbal in nike decat in tenesi chinezesti.
Catch and Release

andrei vladeanu
Veteran

1. articolul e mai nou de un an

2. eu nu am vorbit decat de sculele pe care le folosesc, nu intelegi?!?

3. referitor la concursul de casting, tu vrei sa spui ca daca cei doi schimbau sculele, rezultatul ar fi fost taman pe dos? cred ca nu-i chiar asa.
The One Team

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@barbumarius

eu nu sint inscris la Open dar ca sa arunc cu HI-S 200 as face un drum pina acolo...pina acum nu am avut ocazia...in afara concursului fireste ori inainte ori dupa....dar vreau sa-mi spui un lucru.... (daca tot m-ai invitat) - nu ai nici o pretentie in caz de "fractura" accidentala...sper. Fara nici un fel de misto vorbesc.

Zapaceala'n fire ! :wink: :wink:
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ Adrian B

Nu stiu unde ai vazut ca am afirmat cum ca HI-S este fabricat in China .Poate sti ceva :idea: :lol: :lol:

Oricum consider indoielnica calitatea unui bat atata timp cat in acest sezon cunosc 5 sau 6 cazuri de rupere

Daca maine alt investitor de renume ar inventa o lanseta Bugatti sau Bentley si ar veni investi ceva banutzi in publicitate (in special intr-o tara bananiera ca a noastra) sunt convins ca ar agita spiritele la 50% din vestitii pescari care considera ca in pescuit totul consta in dotare sau cat de departe arunci plumbul pe malul baltii
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran

bravo tataie!
pai asta incerc sa zic eu de aproape un an.
cred ca acum o sa repet niste vorbe mai vechi, dar eu cred ca merita, chiar daca, poate bat saua.
in fine
am fost de fata cand a facut hutchinson prima demonstratie la polivalenta (sept. 2007). erau vreo 100 de spectatori.
fara exceptie remarcile au fost:
"daca as avea si eu scule ca alu' asta..."
"cat costa, cumetre, sculele astea?"
etc
etc
ABSOLUT nimeni nu a intrebat:
"dar cum faci tata de arunci asa?"
"cat te-ai pregatit?"
etc
etc
dovada clara este ca la cursurile de aruncare si pregatire a echipamentului in vederea aruncarilor au fost 7 (sapte) cursanti.

free spirit poate sunt cele mai tari lansete din lume. se prea poate.
un baiat din ploiesti a castigat cu un astfel de bat un concurs de aruncari. perfect adevarat.

silviu florescu, cel mai bun pescar de mare distanta pe care-l cunosc (atentie, vorbesc de pescuit nu de aruncat la distanta!) foloseste FMJ. e o scula pe mana lui.
daca ar pescui cu HI-S200 ar fi tot silviu florescu si ar face-o la fel de bine, sunt sigur!
Ultima oară modificat Mar Aug 05, 2008 21:25 de către andrei vladeanu, modificat 1 dată în total.
The One Team

Adrian B

Mesaj de Adrian B »

@ cristi y

Salut. Mai inainte ai scris asta:

@ gabi in felul asta ai mai adauga un HI-S la lunga serie de HI-S-uri rupte

VIVA CHINA

Mie mi se pare ca lasi sa se inteleaga ca sunt facute in China.

Daca ar veni un investitor si ar "inventa" o lanseta "Bentley" de nivelul celor Harrison...probabil ca da, ar agita spiritele.

Din putinele mele reviste straine rasfoite...nu am vazut absolut deloc reclama la Century, Harrison, Free Spirit. In schimb abunda in reclama Fox.

Interesati-va de timpul de livrare al lansetelor Free Spirit E foarte mare, de ce? Pt ca Free Spirit nu porduce in masa iar cererea este foarte mare.
Eu ma opresc aici cu aceasta discutie.
Catch and Release

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”