CUPA TRANSILVANIA ED. A 2-A , 30.07-03.08, DORIPESCO-BRASOV

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

petre iulian scrie:cred ca odata cu noua FEDERATIE trebuie facute si unele criterii.....dar oare record de cantitate mica(nimic) nu se poatre ca vad ca anul sta sunt destui "recormeni" pe DARVARI :D :D ....SPER ca stie de gluma"presidente" mister OANA. :D :D
nu mai spune prostii, mai iuliane
pe darvari crapii au crescut si au devenit foarte greu de prins!
trebuie sa muncesti (?!?!?!?!) mult pentru a pune unul pe saltea!
asa sa stii!
The One Team

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

nu mai spune prostii, mai iuliane
asa sa stii![/quote]

----------------------------------------

da asa e ! in curand o sa ia locul Orientului..... :D ..chiar ca nu ma gandisem ca asta este "smecheria"!ne antrenam pe DARVARI pt Orient... :lol:

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

petre iulian scrie:nu mai spune prostii, mai iuliane
asa sa stii!

da asa e ! in curand o sa ia locul Orientului..... :D ..chiar ca nu ma gandisem ca asta este "smecheria"!ne antrenam pe DARVARI pt Orient... :lol:[/quote]

iuliane in urma cu un an juma' nici nu stiai ca exista alta momeala ptr crap in afara de porumbul uscat... ai muncit mult in ultima vreme si ai invatat destule,ai prins si ceva podiumuri pe la concursuri,ptr asta meriti felicitat(bineinteles ptr partea ta de merite :wink: ),dar deja te lansezi in afirmatii si caterinca de parca ai inventat apa calda sau ai descoperit gaura la macaroana...
ai pescuit vreodata pe darvari? nu trebuie sa imi raspunzi,ptr ca stiu clar ca NU...
eazy camarade,putina modestie nu strica nimanui...parerea mea sper ca nu te superi :wink:

ps: roaga-te de sanatatea lui florentin si a lui george,ca altfel si acum "plantai" cu montura in dinti pe "balta minune"... :roll:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

gheran mircea

Mesaj de gheran mircea »

marin laurentiu scrie:
asa sa stii!

da asa e ! in curand o sa ia locul Orientului..... :D ..chiar ca nu ma gandisem ca asta este "smecheria"!ne antrenam pe DARVARI pt Orient... :lol:
iuliane in urma cu un an juma' nici nu stiai ca exista alta momeala ptr crap in afara de porumbul uscat... ai muncit mult in ultima vreme si ai invatat destule,ai prins si ceva podiumuri pe la concursuri,ptr asta meriti felicitat(bineinteles ptr partea ta de merite :wink: ),dar deja te lansezi in afirmatii si caterinca de parca ai inventat apa calda sau ai descoperit gaura la macaroana...
ai pescuit vreodata pe darvari? nu trebuie sa imi raspunzi,ptr ca stiu clar ca NU...
eazy camarade,putina modestie nu strica nimanui...parerea mea sper ca nu te superi :wink:

ps: roaga-te de sanatatea lui florentin si a lui george,ca altfel si acum "plantai" cu montura in dinti pe "balta minune"... :roll:[/quote]

cum...? :lol: :lol: :lol:
Gheran Mircea
SENZOR CARP-TEAM ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA

cp

Mesaj de cp »

:lol: :lol:

adrian apetrea

Mesaj de adrian apetrea »

marin laurentiu scrie:
asa sa stii!

ps: roaga-te de sanatatea lui florentin si a lui george,ca altfel si acum "plantai" cu montura in dinti pe "balta minune"... :roll:[/quote]
si-a tacut! :P :shock:
LIFE IS FISHING!
Imagine

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

mai lasati fratilor capy-pase asta ca nu se mai intelege nimic... :lol:

@ marian laurentiu

fi mai atent, ca i-ai pus in gura lui iulian ce-a spus vladeanu...tot copy-paste cred ca-i de vina :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

@ MARIN LAURENTIU stiu e balta ta de suflet dar dupa fiecare concurs mereu apar scuze ca nu se prinde ..(ba e la bataie,prea cald, prea frig,scade ,urca apa)..niciodata nu recunoaste ca nu mai e peste...EU NU am fost dar am destui prieteni "PELICANI" care afirma acest lucru......cu treaba cu plantatul ce sa comentez asa e acum 3 ani asta faceam si nu mi-e rusine sa recunosc ....cred ca sunt multi care au inceput cu asta.... :shock: eu unul nu m-am facut direct pescar de competitie si-am trecut niste etape care acum ma ajuta... si inca ceva ...discutia o purtam cu ANDREI pe un ton de gluma !(am uitat ca nu se poate) .Referitor la echipa noastra (Florentin-George-eu)..daca nu sti fiecare ce rol are in echipa mai bine te abtii .. 8) .....ca deja chiar ca ma supara vorbele tale ....si culmea suntem prieteni ! -FIR INTINS si promit sa vin la urmatorul concurs pe DARVARI... !

andrei vladeanu
Veteran

petre iulian scrie:.... :shock: eu unul nu m-am facut direct pescar de competitie si-am trecut niste etape care acum ma ajuta...
asa e!
prima etapa a fost in aprile la tancabesti si acum pleaca in Franta! :D
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

petre iulian scrie: .Referitor la echipa noastra (Florentin-George-eu)..daca nu sti fiecare ce rol are in echipa mai bine te abtii .. 8)
rolul lui Florentin e clar, dar nu se intelege prea clar rolul vostru, in afara de cel de a fractura limba romana, sambata de sambata la otv! :D
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”