La care concurs te referi ? ... ca sa stiu unde sa-ti mut postarea !vladutz_graffer scrie:PANA LA URMA CUM A RAMAS DOAR PE BILE SAU AVEM VOIE SI PE MAMALIGA?

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
La care concurs te referi ? ... ca sa stiu unde sa-ti mut postarea !vladutz_graffer scrie:PANA LA URMA CUM A RAMAS DOAR PE BILE SAU AVEM VOIE SI PE MAMALIGA?
Nu cunosc balta atat de bine sa-mi dau cu parere despre standuri,insa indraznesc sa-mi spun parerea in privinta punctari in ideea ca se premiaza fiecare sector separat cred ca era cel mai corect sa jucam pe cantitate,lucru care am vazut ca-l recomanda multi jucatori cu valoare pentru MV2.Cu cei mai mari 7 daca cineva din noroc sau ,,ca se pricepe,,iohann scrie:sector A:p1,p2,p3,p6,p7,8,9,p10.
sector B:p4,p5,10,11,12,13,14,p9.(locurile 12,13 si 14, vor beneficia de spatii mai mari).
sector C:17,18,19,20,21,22,23,24.(locurile de c, vor avea spatii mult mai mari ca de obicei).
astept totusi pareri!sa nu uitam ca se joaca doar la calitate(cei mai mari 7 pesti)!
daca participantii sunt de acord, din partea mea nicio problema!BURCEA IONUT scrie:Nu cunosc balta atat de bine sa-mi dau cu parere despre standuri,insa indraznesc sa-mi spun parerea in privinta punctari in ideea ca se premiaza fiecare sector separat cred ca era cel mai corect sa jucam pe cantitate,lucru care am vazut ca-l recomanda multi jucatori cu valoare pentru MV2.Cu cei mai mari 7 daca cineva din noroc sau ,,ca se pricepe,,iohann scrie:sector A:p1,p2,p3,p6,p7,8,9,p10.
sector B:p4,p5,10,11,12,13,14,p9.(locurile 12,13 si 14, vor beneficia de spatii mai mari).
sector C:17,18,19,20,21,22,23,24.(locurile de c, vor avea spatii mult mai mari ca de obicei).
astept totusi pareri!sa nu uitam ca se joaca doar la calitate(cei mai mari 7 pesti)!![]()
![]()
(sper sa fiu si eu priceput) prinde un peste de 17-20kg sa rezolvat problema locului 1 pe sectorul respectiv iar o echipa care munceste tot concursul si prinde sute de kg de peste poate nici nu prinde podium.
Noi nu suntem de acord cu cantitate. Insa ii doresc lui Ionut sa-l prinda pe cel de 18 kg.iohann scrie:daca participantii sunt de acord, din partea mea nicio problema!BURCEA IONUT scrie:Nu cunosc balta atat de bine sa-mi dau cu parere despre standuri,insa indraznesc sa-mi spun parerea in privinta punctari in ideea ca se premiaza fiecare sector separat cred ca era cel mai corect sa jucam pe cantitate,lucru care am vazut ca-l recomanda multi jucatori cu valoare pentru MV2.Cu cei mai mari 7 daca cineva din noroc sau ,,ca se pricepe,,iohann scrie:sector A:p1,p2,p3,p6,p7,8,9,p10.
astept totusi pareri!sa nu uitam ca se joaca doar la calitate(cei mai mari 7 pesti)!![]()
![]()
(sper sa fiu si eu priceput) prinde un peste de 17-20kg sa rezolvat problema locului 1 pe sectorul respectiv iar o echipa care munceste tot concursul si prinde sute de kg de peste poate nici nu prinde podium.
dar e suficient ca o echipa sa nu fie de acord si mergem pe calitate!