CUPA TRANSILVANIA ED. A 2-A , 30.07-03.08, DORIPESCO-BRASOV

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
petre iulian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de petre iulian »

FRANTA ......!am glumit.... :D :D ...... daca tot nu am ce cauta la concursuri mai bine ma retrag.....donez locul meu la OPEN TANCABESTI....! si intra pe forumul nostru la "clubul nostru: sa -mi dai un raspuns! la OARE MERITA?

@ LAURENTIU astept si de la tine raspuns.

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

cornelserbu scrie:mai lasati fratilor capy-pase asta ca nu se mai intelege nimic... :lol:

@ marian laurentiu

fi mai atent, ca i-ai pus in gura lui iulian ce-a spus vladeanu...tot copy-paste cred ca-i de vina :lol:

nea cornele ,poate programul forumului e de vina...eu nu sant sigur ca nu " i-am pus nimic in gura" lui iulian :D :D :D
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

petre iulian scrie:FRANTA ......!am glumit.... :D :D ...... daca tot nu am ce cauta la concursuri mai bine ma retrag.....donez locul meu la OPEN TANCABESTI....! si intra pe forumul nostru la "clubul nostru: sa -mi dai un raspuns! la OARE MERITA?

@ LAURENTIU astept si de la tine raspuns.
iuliane ptr meritele tale,multe sau putine, voi stiti mai bine,te-am felicitat si pe forumuri si la tel sau de cate ori ne-am intalnit...in rest,sti la fel de bine ca si mine(sau poate nu,dar ptr asta sant prietenii :wink: ) ca de multe ori sari calul...si pana la urma un sut in kur de la un prieten e mereu un pas inainte :wink: ...nu te superi tu asa usor :D pot sa te balacaresc pana maine ca tot prieteni ramanem :D
sa auzim de bine...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Floroiu Ciprian

Mesaj de Floroiu Ciprian »

Cui nu-i place sa nu vina la Doripesco la concurs,daca castiga toata lumea locul 1,nu mai era nimeni suparatdar e greu sa pierzi,tot timpul altii si altele sunt de vina

Floroiu Ciprian

Mesaj de Floroiu Ciprian »

Cui nu-i place sa nu vina la Doripesco la concurs,daca castiga toata lumea locul 1,nu mai era nimeni suparatdar e greu sa pierzi,tot timpul altii si altele sunt de vina

Mary2005

Mesaj de Mary2005 »

Floroiu Ciprian scrie:Cui nu-i place sa nu vina la Doripesco la concurs,daca castiga toata lumea locul 1,nu mai era nimeni suparatdar e greu sa pierzi,tot timpul altii si altele sunt de vina
De venit sa fi sigur ca nu mai vin .... poate peste vreo 5 ani , si doar daca se schimba administratia
CS Natural Carp

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@marin laurentiu

Eu apreciez foarte mult ce a facut Iulian, cum a reusit sa promoveze in "topul pescarilor de competitie din Romania".

Toti am plecat de la porumb uscat , deci nu cred ca ar trebui facut genul asta de misto. Sau cel putin, nu de tine.... :oops:

Referitor la discutia de baza, greseala a fost facuta de catre toti, de cand am acceptat sa se puncteze "crapii" sub 3 kg. Vorba lui Victorash Petcu, concursurile de crap sunt cele la care se puncteaza pestele trecut de 3 kg.

In felul acesta , sunt convins ca ar fi fost alte rezultate la Doripesco..... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:@marin laurentiu

Eu apreciez foarte mult ce a facut Iulian, cum a reusit sa promoveze in "topul pescarilor de competitie din Romania (...)
tocmai de aceea eu ii urez fir intins in Franta!
The One Team

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Vladut Mateianu scrie:@marin laurentiu

Eu apreciez foarte mult ce a facut Iulian, cum a reusit sa promoveze in "topul pescarilor de competitie din Romania".

Toti am plecat de la porumb uscat , deci nu cred ca ar trebui facut genul asta de misto. Sau cel putin, nu de tine.... :oops:

Referitor la discutia de baza, greseala a fost facuta de catre toti, de cand am acceptat sa se puncteze "crapii" sub 3 kg. Vorba lui Victorash Petcu, concursurile de crap sunt cele la care se puncteaza pestele trecut de 3 kg.

In felul acesta , sunt convins ca ar fi fost alte rezultate la Doripesco..... :wink:

-----------------------

multumesc mult VLADUT ...in sfarsit o vorba buna ...din pacate partenerul tau ma facut sa ma simt prost asa ca am decis sa renunt si sa ma retrag de la toate competitiile ! ........ inca odata scuze echipei ca i-am lasat cu 5 zile inainte de OPEN..... :cry: :cry:

alex_mures

Mesaj de alex_mures »

mai omule hai mah ca iti tin pumnii,nu ii lasa balta pe coechipieri chiar acum.. :( voi santeti favoriti mei
alex_mures scrie:nea Cornele
PS daca tot santem aici va tin pumnii Dl. Serbu si pt. echipa CarpZone 1,careva din cele 2 echipe sa castige ;-)
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtopic6604.html
alex_mures scrie:sper sa nu supar pe nimeni :wink:
sa dea domnul ca favoritii mei(Dl Serbu sau CarpZone1) sa castige
va tin pumnii si cacat pe bete iar in ultimul rand un dulap care sa va aduca premiul Captura.
PS nu in ultimul rand Fire incinse doresc la totii concurenti
http://www.crapmania.ro/forum/posting.p ... te&p=33296

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”