Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Poate sunt doar vorbe....RSC scrie:Sa fie oare de vina "albanizarea" realizatorului emisiunii ?
Doar povesti, Vladut. Simple povesti. Daca ai intrebari nu ezita, iti raspund sincer la orice intrebare.Vladut Mateianu scrie:Poate sunt doar vorbe....RSC scrie:Sa fie oare de vina "albanizarea" realizatorului emisiunii ?
Tibi, te-ai bagat la popescutzu cumva sau sunt doar povesti ?
tibi_m scrie:Doar povesti, Vladut. Simple povesti. Daca ai intrebari nu ezita, iti raspund sincer la orice intrebare.Vladut Mateianu scrie:Poate sunt doar vorbe....RSC scrie:Sa fie oare de vina "albanizarea" realizatorului emisiunii ?
Tibi, te-ai bagat la popescutzu cumva sau sunt doar povesti ?
Legat de cele 3 persoane pe chat de care vorbea Arsinel, erau inainte de inceperea emisiunii. In virful de audienta emisiunea a avut aproximativ 500 de ascultatori, e drept ca pe chat nu au fost mai mult de 25-40 de persoane. Dar chatul e doar un auxiliar al radioului.
Domnului din Olanda care sta pe margine si fluiera nu ii raspund, considerand sub demnitatea mea sa port un dialog cu cineva care lanseaza zvonuri neverificate.
nu prea se pupa cu asta:Vladut Mateianu scrie: ..... ramai echidistant ca pana acum si o sa fie bine....![]()
Vladut Mateianu scrie:Daca cu emisiunea ai veni pe Crapmania
tibi_m scrie: Doar povesti, Vladut. Simple povesti. ....
Domnului din Olanda care sta pe margine si fluiera nu ii raspund, considerand sub demnitatea mea sa port un dialog cu cineva care lanseaza zvonuri neverificate.
Daca nu era adevarat "zvonul" si daca aveai demnitate trebuia sa reactionezi la postarea lui Popescu de mai sus...Daca tu nu ai dezmintit "zvonul" noi ce trebuia sa intelegem: ca da, ca nu, sau ca "lucrezi" la doua capete?Stefan Popescu scrie:.... Altfel nu cred ca Tata Nitu, impreuma cu Irinel, fiul sau, se legitimau la cluburile din federatie. Si alti multi pescari de crap au facut acelasi lucru. Nu este de neglijat ca primii care s-au inscris la cursurile de antrenori de pescuit sportiv provin dintre crapisti (A. Vladeanu, S. Rudeanu, Ciprian Ene, Sandu Podaru, Tibi Manascu, iar altii au aflat prea tarziu de aceste cursuri si vor fi inscrisi anul viitor).