CarpFishing Radio Show sezonul 4

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
arsinel
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CarpFishing Radio Show sezonul 4

Mesaj de arsinel »

oanavictor scrie: sa continui un serial cu domnul popescu de la aparitia dansului in fenomenul competitional din romania .......CE CREDE DANSUL CA IL RECOMANDA la conducerea pescarilor de competitie ....... pana in ziua de azi .........si pana la adanci batraneti !!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

arsinel scrie:
RazvanG scrie:Tibi,salut.
As vrea daca se poate,cu riscul de a fi pe langa subiect,ca in emisiunea viitoare sa faci rectificarea, la afirmartia mea de aseara din timpul emisiunii.
Eu I-am spus lui maxx dupa ce a raspuns,ca s-a facut cu 2 kg de boiliesuri,acesta fiind premiul oferit de producatorul de nada prezent la tine in emisiune.
Precizez ca nu am nici un fel de glume sau alte chestii de acest gen cu maimutoiul si nici nu doresc sa am.
In speranta ca m-am facut inteles,intr-un final,iti multumesc frumos si anticipat pentru rectificarea pe care sunt sigur ca o vei face.
Razvan Garcea
Nu va certati! Ca de castigat am castigat eu.(a castigat un coleg pescar si premiul mi-a fost donat )
Ati ajuns sa va certati de la 2-3 kg de bile ? :shock: :o
Arsinele...stai jos ai nota 4...nu ai înțeles nimic din ce scrie mai sus!
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Eu am vorbit cu Tibi si cu Sandu Podaru de aceasta initiativa . Cu ce deranjeaza ? Uite intreb public aici , care sunt criteriile de admitere la aceasta scoala .... care din ce stiu eu nu e dedicata Federatiei , este o scoala ca oricare alta ...

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Alexandru Mihai scrie:
arsinel scrie:
RazvanG scrie:Tibi,salut.
As vrea daca se poate,cu riscul de a fi pe langa subiect,ca in emisiunea viitoare sa faci rectificarea, la afirmartia mea de aseara din timpul emisiunii.
Eu I-am spus lui maxx dupa ce a raspuns,ca s-a facut cu 2 kg de boiliesuri,acesta fiind premiul oferit de producatorul de nada prezent la tine in emisiune.
Precizez ca nu am nici un fel de glume sau alte chestii de acest gen cu maimutoiul si nici nu doresc sa am.
In speranta ca m-am facut inteles,intr-un final,iti multumesc frumos si anticipat pentru rectificarea pe care sunt sigur ca o vei face.
Razvan Garcea
Nu va certati! Ca de castigat am castigat eu.(a castigat un coleg pescar si premiul mi-a fost donat )
Arsinele...stai jos ai nota 4...nu ai înțeles nimic din ce scrie mai sus!
E GRELE LIMBA ROMANA MAXX,NU TOATE O INTELEGE :)))))))))))))))))

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

A primit si arsinel un pachetel de bogdaproste si gata, ati tabarat pe el. :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

tibi_m

Mesaj de tibi_m »

Val scrie:Eu am vorbit cu Tibi si cu Sandu Podaru de aceasta initiativa . Cu ce deranjeaza ? Uite intreb public aici , care sunt criteriile de admitere la aceasta scoala .... care din ce stiu eu nu e dedicata Federatiei , este o scoala ca oricare alta ...
Val, nu scoala deranjaza ci presupusa asociere cu o structura. Am incercat si sper ca am reusit sa lamuresc. Asta pentru cei interesati realmente de corectitudinea si verticalitatea unui demers jurnalistic.
Pentru cei, gen RSC, pe stilul "intarata-i drace" sa stau eu aici in Olanda si sa ma distrez, nu cred ca merita sa imi bat capul.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Se vede lipsa de informare și, iertată să-mi fie sinceritatea, lipsa de logică a unor useri.
Cursurile de formare a antrenorilor, pe această secțiune, sunt dedicate foștilor și actualilor sportivi de performanță. Federația nu poate să se opună niciunei cereri de școlarizare, întrucât ar încălca un drept constituțional al persoanei și anume dreptul la învățătură. Rolul federației este de a certifica calitatea de sportiv de performanță și a rezultatelor sportive obținute de candidați. Pentru cei care au obținut titluri internaționale sau s-au clasat în primele 6 locuri la competiții oficiale internaționale, federația (în baza documentelor organismelor sportive internaționale) certifică aceste rezultate.
O singură observație s-ar cuveni. Aceste meserii (de antrenor de pescuit sportiv) sunt necesare și fiecare club sportiv este obligat ca în activitatea de pregătire a loturilor de sportivi în vederea participării la competiții sportive oficiale să aibă angajat cu contract de muncă o asemenea persoană. Pentru conformitate, citiți Legea nr. 69/2000 și HG 343/2011.
Federația (cred eu) de asta este blamată și nici nu se face coadă la afilieri, întrucât s-a înțeles că aici nu este glumă și că legea se va aplica, fără niciun fel de favoritism. Și așa se ajunge la concluzia pe care eu am mai exprimat-o și anume la faptul că niciun club de pescuit sportiv nu îndeplinește condițiile impuse de lege pentru a putea fi integrat în sistemele competiționale oficiale. Cluburile sportive vor trebui să-și asume superficialitatea de care au dat dovadă, crezând că, dacă s-au înregistrat în Registrul sportiv, lucrul este gata făcut. Iată că realitatea este cu totul și cu totul alta, iar legile din România trebuie aplicate în integralitatea lor, fia că place sau nu cuiva.
Ce pot să precizez este faptul că federația va sprijini toate cluburile care doresc să facă performanță, indiferent de pozițiile publice avute pe diferite forumuri. Este un lucru normal și firesc. Dar nu va admite abateri de la statut, regulamente și lege.
Ar trebui remarcat și apreciat faptul că, deși a fost recunoscută doar în luna august a.c., federația a reușit includerea în programul de școlarizare și a pescuitului sportiv, ca ramură sportivă recunoscută de staul român. Dar se pare că acest lucru nu contează! :D

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stefan Popescu scrie:Se vede lipsa de informare și, iertată să-mi fie sinceritatea, lipsa de logică a unor useri.
Cursurile de formare a antrenorilor, pe această secțiune, sunt dedicate foștilor și actualilor sportivi de performanță.
Concret, in cazul de fata (si este doar un exemplu, nimic personal) ce sportiv de performanta este Tibi ?

Sau daca nu te lauda inseamna ca este lipsit de logica ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Este legitimat la un club sportiv recunoscut (Carp Zone), membru FRPS. Faptul că nu a avut rezultate internaționale, a dus la situația în care a fost nevoit să susțină examen de admitere la cursuri.
Problema este următoarea; tu ce sportiv de performanță ești dacă clubul tău nu este angrenat într-un sistem competițional oficial?

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Stefan Popescu scrie:Este legitimat la un club sportiv recunoscut (Carp Zone), membru FRPS. Faptul că nu a avut rezultate internaționale, a dus la situația în care a fost nevoit să susțină examen de admitere la cursuri.
Problema este următoarea; tu ce sportiv de performanță ești dacă clubul tău nu este angrenat într-un sistem competițional oficial?
Tibi, am inteles! Faci cursurile de antrenor FEDERAL dar nu trebuie sa asociem apartenenta ta la FEDERATIA de la Alba pentru ca nu-ti place de Popescu...dar esti legitimat la clubul Carp Zone membru FRPS...dar nu esti tu ala...e doar "demersul tau jurnalistic" , corect si vertical... :oops: ...mai penibil de atat nu se poate...
"Keep it simple!"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”