IMPORTANT!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: IMPORTANT!

Mesaj de miyagi »

Cristi Y scrie:nu vedeti ce mangleli ordinare are paduchele

Stefan Popescu scrie: Cei selecționați vor beneficia de indemnizațiile de ședință aprobate de Adunarea Generală a federației și le se vor deconta cheltuielile de deplasare și diurnele, conform HG 1447/2017

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
apsalba scrie: Competițiile oficiale vor începe din iarna acesta cu proba de pescuit sportiv la copcă!

Iti pui copca la bataie? De-asta cauti colaboratori pe comisii ca sa-i platesti?

miyagi
senior member

Nu trebuie sa plateasca si el oamenii care-i dau la copca?! :lol:
Urban culture.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

popescu59 scrie:Am vazut la toate pastarile omului ca se tipa se zbiara se injura , dar nimeni mai ales Crap mania nu il opreste din drumul sau . Inseamna ca omul are o intelegere cu acest site . Eu stiu ca am postat ceva despre o balta care nu erea partener si imediat am fost atentionat. Deci cum sta treaba ? Omul este permis findca face trafic pe acest site ? indiferent de ce si cum ?
Alte probleme nu ai de rezolvat ? Mai ai putin si acaparezi toate topicurile Nae, maine poimaine o sa postezi ca suntem mana-n mana cu Popescutzu.. :D

PS Nu sunt permise linkuri catre alte site-uri, el a postat un simplu anunt prin care incearca sa agate gaini care cred in el... :idea:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Vladut Mateianu scrie:el a postat un simplu anunt prin care incearca sa agate gaini care cred in el... :idea:
Pai mutati-l la bazar. Langa ala care te invita sa faci bani din click-uri sau ala cu nutritia la animale.
Ce naiba il lasati p-asta sa se scurga pe tot forumul...nu inteleg. Ar trebui sa fie usor de moderat mai ales ca acum sunteti mai multi decat el :lol:

P.S. parca a mai fost luata o masura similara cand s-a plans lumea...trebuie sa facem si acum la fel?!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Albert scrie:
Vladut Mateianu scrie:el a postat un simplu anunt prin care incearca sa agate gaini care cred in el... :idea:
Pai mutati-l la bazar. Langa ala care te invita sa faci bani din click-uri sau ala cu nutritia la animale.
Ce naiba il lasati p-asta sa se scurga pe tot forumul...nu inteleg. Ar trebui sa fie usor de moderat mai ales ca acum sunteti mai multi decat el :lol:

P.S. parca a mai fost luata o masura similara cand s-a plans lumea...trebuie sa facem si acum la fel?!
Nu-i o idee buna. Trebuie lasat sa se "produca". Nu pentru trafic :wink: .
Urban culture.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Vladut , ar cam fi cazul de asa ceva , sobolanul de popescu a acaparat toate topicurile , site-ul crapmania a devenit site-ul lui popescu , ar trebui sa aibe un topic doar al lui si pe restul sa fie banat . Intentia lui distructiva este mai mult decat evidenta
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Ei draci, Cornele. Intr-o vreme era pe-un topic al lui si baltea acolo. Asa tre' sa ramana.
Nu-mi spune ca si tu crezi ca prostiile pe care le debiteza, cu sau fara diacritice, ajuta pe cineva sa rezolve unele probleme. Nu fii copil, ce naiba. Esti pe-un forum de pescuit(lol) nu la loja masonica.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cristi Y scrie:Vladut , ar cam fi cazul de asa ceva , sobolanul de popescu a acaparat toate topicurile , site-ul crapmania a devenit site-ul lui popescu , ar trebui sa aibe un topic doar al lui si pe restul sa fie banat . Intentia lui distructiva este mai mult decat evidenta

Asa este, i-am aratat si Adminului ce tupeu are saracia (a se citi foame) si il muta....poate chiar de tot ! :D

Si eu l-as lasa doar la topicul lui, dat moka , ca nici bani de promovare nu are sobolanu'....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

(Alte probleme nu ai de rezolvat ? Mai ai putin si acaparezi toate topicurile Nae, maine poimaine o sa postezi ca suntem mana-n mana cu Popescutzu.. :D )

Si eu care credeam ca tu stii zvonurile de prin sat , se vorbeste mai demult ca esti blat cu omu :lol: :lol: :lol:
Se banuieste ca vrei antrenor la lotul lui Popescutzu :lol: :lol: :lol:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Bai varutz! si pe rapitori a fost banat din aceleasi motive si l-am debanat noi ca sa vomite unde trebuie. Acuma, dragoste cu sila nu se face. Daca vreti asa, asta e. Eu ma supun.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”