multumesc anticipat !
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
D'aia ziceam si eu...poate ai tu vre-o secunda...Gabita nu te hazarda in pronosticuri s-a tras cum nu trebuia mai bine si toate sectoarele sunt foarte echilibrate cu pescari de top pe fiecare sector .
Nea Victore, cred ca este Badarcea, dar este putin inflamat la ochi,oanavictor scrie:va rog daca stie cineva cine este baietelul care pescuieste cu radu lixandru si nita adrian pe standul 19 /c3![]()
multumesc anticipat !
asa se intampla de obicei .........intai se duc rinichii in pamant .........apoi usor ,usormarius din scrie:Nea Victore, cred ca este Badarcea, dar este putin inflamat la ochi,oanavictor scrie:va rog daca stie cineva cine este baietelul care pescuieste cu radu lixandru si nita adrian pe standul 19 /c3![]()
multumesc anticipat !![]()
Cred ca Genes este de vina, carnatii au fost sarati.![]()
Si el este cu rinichii la pamant.
Raulegabi1 scrie:Nae, daca tot s-a curatat ieri oracolul de la Balcesti, a cazut beleaua pe tine sa ne spui cine fura mireasa la nunta asta.![]()
Nenea Victor raportez cu mandrie pioniereasca - cred ca este baietelul Danut Badarcea din organizatia "Soimii patriei" sector 3, zona Crangasi.oanavictor scrie:va rog daca stie cineva cine este baietelul care pescuieste cu radu lixandru si nita adrian pe standul 19 /c3![]()
multumesc anticipat !